Ultuna Trädgårdsstad

Flytta ut i trädgården!

Nu bygger vi hem i trädgården. En hel trädgårdsstad faktiskt, med både lägenheter och småhus för dig som också tycker grönt är skönt. Anmäl ditt intresse för området här på sidan eller gå in på respektive bostadsprojekt och anmäl ditt intresse. Du kommer då att få information om kommande projekt i Ultuna Trädgårdsstad.

Är du intresserad av att komma till en säljstart av ett nytt projekt i området, behöver du anmäla ditt intresse för just det projektet för att få ett könummer som gäller till den säljstarten.   

I Ultuna Trädgårdsstad bor du mitt i naturen men ändå nära kommunikationer och service. Här kommer du trivas som uppskattar gröna lugna omgivningar, vacker natur, frisk luft men ändå har staden inom räckhåll. 


Bussarna i rusningstrafik går var 10:e minut. Vill du cykla är det ungefär 5 km in till centrum. Området utformas och anpassas efter den omgivande fina naturen och bostäderna designas efter den moderna människans önskemål om bekvämlighet, enkelhet, trygghet och trivsel. Via den nya väglänken mellan Dag Hammarskjölds väg och Valsätra når du enkelt all service som finns i Gottsunda plus att du har ca 5 km till centrala Uppsala. Internationella Engelska skolan finns i området.

Vi har planerat för mer än 500 nya bostäder och byggandet samt inflyttningar är redan igång . Vare sig du gillar lägenhet, radhus, kedjehus eller fristående villa så har du något att välja mellan. Det finns till och med möjlighet att köpa enskilda tomter om du hellre vill bygga ett hus själv.

Visning
Björkallén
Den 24/3 kl 11.00 - 12.00
Välkommen till våra visningslägenheter på Bäcklösavägen 1

Ängsstråket
Den 26/3 kl 17.00 - 18.00
Välkommen till vårt visningshus på Genetikvägen 22.

Ekparken
Den 27/3 kl 17.00 - 18.00
Välkommen till vårt visningshus på Genetikvägen 22.

Projektbeskrivning

STATUS Byggstartat

BOSTÄDER Småhus, flerfamiljshus och tomter, totalt ca 500

BOENDEFORM Äganderätter och bostadsrätter

 

 

Projektfakta

  • Status
    Säljstartat
  • Bostäder
    500 st
Kontakt

Besqabs kundkontakt

0200-91 16 00