Boston, Midsommarkransen

I populära Midsommarkransen, intill Tellusborgsvägen, planerar vi att uppföra två flerfamiljshus med totalt ca 50 nya lägenheter.

Midsommarkransen, i folkmun kallat Kransen, har en unik småstadskänsla mitt i storstaden. Längs med Tellusborgsvägen, uppför Besqab två flerfamiljshus med totalt cirka 50 mindre lägenheter. Här bor du med balkong eller uteplats i hus som smälter in och förstärker områdets nuvarande karaktär. Alldeles intill, i anslutning till en före detta vagnhall för brandbilar, planeras även en ny grundskola. Vagnhallen är kulturskyddad och med sin välbevarade fasad präglar den området. I samband med detta kommer även nya cykelbanor och promenadstråk att anläggas. Hela området blir mer trafiksäkert för de boende och för skolans elever.

Stockholms stad, Stockholm Vatten samt Fortum kommer att göra omfattande ledningsarbeten i anslutning till byggtomten längs Tellusborgsvägen/Bäckvägen. Detta gör att vi inte kan byggstarta Boston under 2018 som vi först planerat. Anmäl ditt intresse för projektet så håller vi dig underrättad om tidplanen för byggstart. Tills dess sker ingen försäljning i Boston. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om projektet.

 

VÄLKOMMEN TILL VÅR BOBUTIK
Butiken är öppen tisdagar kl 16-18, och finns på Besqabs huvudkontor i Danderyd, Golfvägen 2 (plan 5). Ingång från utsidan på södra änden av Mörby Centrum.


INTRESSEANMÄLAN
Genom att anmäla ditt intresse för Boston får du löpande information om projektet och en plats i kön vid säljstart. Gör din intresseanmälan via knappen i bildspelet ovan.

Projektbeskrivning

BOENDEFORM Lägenheter i bostadsrättsform

ANTAL  ca 50 lägenheter

ARKITEKT AIX Arkitekter

STATUS Detaljplaneprocess pågår

 

Projektfakta

  • Status
    Planerat
  • Bostäder
    52 st 1-4 rok
Kontakt

Besqabs kundkontakt

0200-91 16 00