Stockholm Esplanad

 

I den nya miljöstadsdelen Norra Djurgårdsstaden uppför vi nu 90 bostäder ner mot Husarviken.

Den nya stadsdelen Norra Djurgårdsstaden är en stadsdel med stort fokus på hållbarhet- och miljö. Staden planerar området för en hållbar livsstil med satsningar på energieffektiva bostäder, få parkeringsplatser för bilar effektiv kollektivtrafik samt bra cykelmöjligheter.

Våra lägenheter kommer att karaktäriseras av yteffektivitet, där alla kvadratmeter är välplanerade och genomtänkta. Detta i kombination med öppna ljusa umgängesytor och generösa balkonger för ett extra uterum och möjlighet till odling.

Vi bygger totalt fem trappuppgångar fördelade på Esplanadhuset, Gårdshusen och Parkhuset. Husens fasader kommer att vara i tegel med färgtoner som samspelar med de gamla industribyggnadernas och gasklockornas tegelfasader. Det sista huset ner mot Husarviken, Parkhuset, kommer att ha fasad i trä i en mild grön ton. Esplanadhuset upp mot Bobergsgatan kommer att ha butikslokaler i gatuplanet och inglasade balkonger som är inbyggda i fasaden som kan fungera som ett uterum. Gårdhusen har vinklade balkonger för god tillvaratagning av dagvatten. Vildvin kommer att klättra längs fasaden och vissa hus har sedumtak. På en del tak planeras för solceller. Gemensam lugn grön innergård i västerläge. Garage under gården med infart från Gårdshuset.

visning

Vi har ingen allmän visning av Stockholm Esplanad denna vecka. Kontaka gärna mäklaren för mer information eller en personlig visning.

Projektbeskrivning

BYGGSTART Prel januari 2017

INFLYTTNING Prel årsskiftet 2018/2019

BOENDEFORM Lägenheter i bostadsrättsform

STORLEKAR ca 90 lägenheter,
2-5 rok om ca 37-113 kvm

ARKITEKT White Arkitekter

 

 

 

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  91 st 2-5 rok
 • Priser
  3 400 000 - 11 900 000 kr
 • Avgift
  2 666 - 5 429 kr
Kontakt

Svensk Nyproduktion, Gulsah Bulduk

0766-08 22 80