Stockholm Esplanad, Norra Djurgårdsstaden

I den nya miljöstadsdelen Norra Djurgårdsstaden uppför vi nu 91 bostäder ner mot Husarviken.

Den nya stadsdelen Norra Djurgårdsstaden är en stadsdel med stort fokus på hållbarhet- och miljö. Staden planerar området för en hållbar livsstil med satsningar på energieffektiva bostäder, få parkeringsplatser för bilar effektiv kollektivtrafik samt bra cykelmöjligheter.

Våra lägenheter kommer att karaktäriseras av yteffektivitet, där alla kvadratmeter är välplanerade och genomtänkta. Detta i kombination med öppna ljusa umgängesytor och generösa balkonger för ett extra uterum och möjlighet till odling.

Vi bygger totalt fem trappuppgångar fördelade på Esplanadhuset, Gårdshusen och Parkhuset. Husens fasader kommer att vara i tegel med färgtoner som samspelar med de gamla industribyggnadernas och gasklockornas tegelfasader. Det sista huset ner mot Husarviken, Parkhuset, kommer att ha fasad i trä i en mild grön ton. Esplanadhuset upp mot Bobergsgatan kommer att ha butikslokaler i gatuplanet och inglasade balkonger som är inbyggda i fasaden som kan fungera som ett uterum. Gårdhusen har vinklade balkonger för god tillvaratagning av dagvatten. Vildvin kommer att klättra längs fasaden och vissa hus har sedumtak. På en del tak planeras för solceller. Gemensam lugn grön innergård i västerläge. Garage under gården med infart från Gårdshuset.

 

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

VISNING

Varmt välkommen till våra visningslägenheter (2 rok, 3 rok & 4 rok) på Settergatan.

Projektbeskrivning

BYGGSTART Januari 2017

INFLYTTNING Från januari 2019

BOENDEFORM Lägenheter i bostadsrättsform

STORLEKAR 91 lägenheter,
2-5 rok om ca 37-113 kvm

ARKITEKT White Arkitekter

 

 

 

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  91 st 2-5 rok
 • Priser
  3 400 000 - 11 900 000 kr
 • Avgift
  2 666 - 5 429 kr
Kontakt

Svensk Nyproduktion, Gulsah Bulduk

0766-08 22 80