Vårt nästa steg i Upplands Väsby är Eds Ängar. Ett nytt bostadsområde söder om Mälarvägen. Här får du sjön, skogsbrynet och de vackra landskapet som granne samtidigt som du har promenadavstånd till skolor, förskolor, butiker och utmärkta kommunikationer.

Vi har slutfört den första etappen av Eds Allé vid Prästgårdsvägen. Etapp två ligger söder om Mälarvägen och närmare sjön. I den här etappen planerar vi för villor, kedjehus och radhus. Kedjehusen och villorna påminner om de hus vi bygger vid Prästgårdsvägen och radhusen får en stilren och stadsmässig karaktär.

Här får du sjön, svampskogen och det vackra landskapet som granne samtidigt som du bor på promenadavstånd till skolor, allehanda butiker samt tåg som snabbt och bekvämt tar dig till såväl Stockholms central som Arlanda och Uppsala.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

visning
Kontakta mäklaren för visning!

Projektbeskrivning

STATUS Försäljning pågår

INFLYTTNING Försäljning och inflyttning sker löpande

BOENDEFORM Kedjehus, radhus, villor i bostadsrättsform

STORLEKAR 55 bostäder, 17 rad-
hus 124 kvm+32 kvm inredningsbar vind, 28 kedjehus 131 kvm, 10 villor 149 kvm 

ARKITEKT EttElva

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  55 st 5-6 rok
 • Priser
  3 750 000 - 5 350 000 kr
 • Avgift
  4 780 - 5 538 kr
Kontakt

Monalisa Brixed

08-120 165 47