100 nya bostäder i populära Eriksberg

I populära Eriksberg planerar vi för 100 nya lägenheter. Här bor du nära butiker och service i Västertorg. Du hittar allt från vårdcentral och apotek till tandläkare, matbutiker och restauranger. Det är ett naturskönt område intill Hågadalen-Nåstens naturreservat och nära stadsskogen , väster om Uppsalas centrala delar.

Här bor du nära både natur och service och flera skolor och förskolor. Upplåtelseformen blir blandad med både bostadsrätter och hyresrätter.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

Projektet

Detaljplaneprocessen pågår.

Intresseanmälan

Gör en kostnadsfri intresseanmälan för att få nyhetsbrev från Besqab samt en inbjudan till VIP-tid när det är dags för säljstart.

Kontakt

Besqabs kundkontakt

0200-91 16 00