Tetris, Hökarängen

Stadsnära och trivsamt småskaligt

Vid Tisdagsvägen i Hökarängen bygger Besqab 100 st yteffektiva lägenheter om 1 till 4 rum och kök. Vi fokuserar på smålägenheterna men det kommer även att finnas väldisponerade större lägenheter i husen. Här bor du stadsnära men ändå småskaligt i en av Stockholms äldsta närförorter.

Ateljévåningar och soliga uteplatser
I Tetris kan vi även presentera charmiga ateljévåningar. Ettor och tvåor med loft och 6 meter i takhöjd! Vi har planerat för flexibla planlösningar med tvårummare som du kan dela av med en vägg och få en mindre trea och vi har fyror där du kan välja bort en vägg och få en luftigare trerummare. Du bestämmer hur du vill bo. Alla lägenheter får väl tilltagna balkonger eller uteplatser i soligt läge mot den grönskande innergården.

Ett område som ursprungligen uppfördes på 1940-talet. De äldre bostadshusen med välbevarade byggnadsdetaljer har höga kulturhistoriska värden som präglar kvarteren.

Hit flyttar du om du vill bo nära stan men samtidigt få in lite småstadskänsla i vardagen.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

VISNING

ONSDAG 27/2 KL 17:00-17:30

Välkommen till byggtomten och vår visningsbod i slutet av Tisdagsvägen i Hökarängen. Hör av dig om du har några frågor!

Projektbeskrivning

BOENDEFORM Lägenheter i bostadsrättsform

ANTAL 100 lägenheter

STORLEKAR 1-4 rok

ARKITEKT Arkitektstudio Witte

BYGGSTARTAT Hösten 2018

FÖRSTA INFLYTTNING Med start andra kvartalet 2020

 

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  100 st 1-4 rok
 • Priser
  1 495 000 - 3 995 000 kr
 • Avgift
  2 079 - 4 095 kr
Kontakt

Svensk Fastighetsförmedling, Elin Norberg

0708-98 99 79