ZickZack, Kärrtorp C

Två steg närmare naturen och ett steg närmare stan

ZickZack bygger vi för dig som vill kunna njuta av lugnet och grönskan i Kärrtorp och samtidigt ha nära till stan. Förutom att vara en nostalgisk hyllning till det klassiska mintgodiset ZigZag, kommer namnet ZickZack från fasadernas sågtandade mönster, som ritats av White Arkitekter. Totalt blir det 93 lägenheter som dels tornar upp sig i en tidstypisk fond över torget, dels sträcker ut sig längs med Kärrtorpsvägen.

Centralt och naturnära

Från porten når du tunnelbanan på bara någon minut utan att ta i alltför mycket. Kärrtorps station ligger mellan Bagarmossen och Björkhagen på gröna linjen och T-banan tar dig in till stan på mindre än en kvart. Natursköna Nackareservatet och mysiga Nytorps gärde med utomhusbassäng ligger inom gångavstånd, liksom flera skolor och idrottsplatser. Golfbanor, badplatser och Sörmlandsleden är också inom räckhåll.

Med lägenheter med allt från 1 till 5 rum och kök kommer större familjer att samsas med unga vuxna som just skaffat sin första lägenhet. Även folk i sina bästa år som precis sålt den kära villan kommer att bo här. Och alla däremellan såklart. Kärrtorp har varit en levande stadsdel för alla sorts människor i flera decennier. Tack vare upprustningen av torget och de nya bostäderna fortsätter den traditionen. Välkommen hem!

Läs mer på Stockholms stads hemsida

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

VISNING
Kontakta mäklaren för visning!

Projektbeskrivning

BOENDEFORM Lägenheter i bostadsrättsform

STORLEKAR ca 93 lgh om 1-5 rok

ARKITEKT White Arkitekter / Atrio Arkitekter

BYGGSTART Januari 2018

INFLYTTNING Prel från december 2019

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  93 st 1-5 rok
 • Priser
  1 900 000 - 6 300 000 kr
 • Avgift
  2 245 - 6 055 kr
Kontakt

SkandiaMäklarna, Nina Eklund

070-810 38 39