I kanten av skogen

Vid Kryddvägen i Tyresö, öster om villaområdet Trollbäcken bygger vi 47 rad- och parhus i brf-form. Hemmen kommer att ha fem väldisponerade rum i två plan. Vissa av radhusen mot Kryddvägen får dessutom ett extra våningsplan med takkupor. Alla hus får en mindre tomt med en skön altan med trädäck - och en bärbuske förstås!

Husen byggs i vackert tegel som samspelar fint med de kringliggande berghällarna och trädstammarna. Inslag av träpanel kommer också att finnas i fasaderna. Taket blir i plåt med solceller och förrådsutrymmen får sedumtak.

Vi planerar för en grön gård med odlingslådor för den som vill skapa en liten köksträdgård. Intill området bygger kommunen en naturlekplats och ny gång- och cykelväg.

På bara knappt tio minuter genom den omkringliggande skogen når du Barnsjön, en vacker och lite trolsk badsjö. Tyresö Centrum  ligger på promenadavstånd åt andra hållet med simhall, ishall och fotbollsplan. Flera förskolor och skolor finns  i närområdet.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

VISNING
Kontakta mäklaren för visning!

Projektbeskrivning

BOENDEFORM Radhus och parhus i bostadsrättsform

STORLEKAR 47 hus om ca 117-160 kvm, vissa med extra våningsplan som ger ca 160 kvm i totalyta

ARKITEKT A-sidan Arkitektkontor

BYGGSTARTAT Hösten 2018

FÖRSTA INFLYTTNING Med start fjärde kvartalet 2020

 

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  47 st 5-6 rok
 • Priser
  3 895 000 - 5 095 000 kr
 • Avgift
  4 891 - 5 369 kr
Kontakt

Husman Hagberg - David Hedenström

070-5275302