Lövholmen, Liljeholmen

Innerstan växer och inkluderar fler nya stadsdelar. Besqab är med och utvecklar Lövholmen i nordvästra Liljeholmen, till en attraktiv stadsmiljö vid vattnet. 

Här planerar vi att uppföra ca 350 nya lägenheter i bostadsrättsform. Bostadsområdet ligger vid vattnet med utsikt över Liljeholmsviken mot Hornstull och Reimersholme. Lövholmen omvandlas till en blandad stadsmiljö.

Den här delen av Liljeholmen är mycket eftertraktad som bostadsområde med det centrala läget, närheten till vatten, vidsträckt utsikt och nära till service och kommunikationer. Liljeholmstorget finns inom några minuters gångavstånd där du hittar köpcentrum med butiker, restauranger och gym. Här finns också tunnelbanan, bussar och tvärbanan.

Anmäl ditt intresse för bostadsprojektet här på hemsidan för löpande information och inbjudan till säljstart.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

Projektbeskrivning

BOENDEFORM Flerfamiljshus Bostadsrätter

SÄLJSTART Planerat under 2020

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan för löpande information om projektet och inbjudan till säljstart.

Kontakt

Besqabs kundkontakt

0200-91 16 00