Norrberget - småskaliga kvarter i skärgårdens huvudstad

I ett högt läge med utsikt över Vaxholmsfjärden, som en förlängning av trästaden och Vaxholms stadskärna planerar Besqab att uppföra ca 240 nya bostäder. Här på Norrberget bor du i en varierad modern arkitektur som fint knyter an till befintlig bebyggelse.

Här planerar vi för ett område med småstadskaraktär med träd och grönskande öppningar in till privata gårdar, småskaliga kvarter och trivsamma mötesplatser. Det blir en stadsdel som är inbjudande och trivsam för alla, både för dig som letar ett första boende, dig som funderar på att starta familj och för dig som vill sälja villan och flytta till ett nytt och bekvämt boende.

Husen ritas i en modern arkitektur som samtidigt smälter in i den befintliga miljön, träfasader och låga hus. Variationen av bostäder, från ettor i flerbostadshus till radhus om 2-3 våningar plus vind borgar för att många kommer att kunna hitta ett boende på Norrberget. En strandpromenad, en förskola och lokaler för till exempel caféverksamhet finns också med i våra planer.

Här är det också meningen att du ska ha gångavstånd till allt. Mataffären, stadskärnan med butiker och restauranger, bageriet, till skolan och till bussen. Parkering planeras längs gatan och i garage under gårdarna. Vi ser också över möjligheterna till bilpool. Närhet till Vaxholmsbåtarna som gör det möjligt för dig att båtpendla in till jobbet i stan. Vem kan börja dagen bättre än så? 

Varmt välkommen till Norrberget.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

VÄLKOMMEN TILL VÅR BOBUTIK
Butiken är öppen tisdagar kl 16-18, och finns på Besqabs huvudkontor i Danderyd, Golfvägen 2 (plan 5). Ingång från utsidan på södra änden av Mörby Centrum.


INTRESSEANMÄLAN
Genom att anmäla ditt intresse för Norrberget får du löpande information om projektet och en plats i kön vid säljstart. Gör din intresseanmälan via knappen i bildspelet ovan.

Projektbeskrivning

STATUS Detaljplaneprocessen pågår

BOENDEFORM Lägenheter och radhus i bostadsrättsform

ANTAL ca 240 bostäder

STORLEKAR 1-6 rok

ARKITEKT  Södergruppen Arkitekter och Ettelva Arkitekter

SÄLJSTART Prel 2019

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan för löpande information om projektet och inbjudan till säljstart.

Kontakt

Besqabs kundkontakt

0200-91 16 00