Liljeholmsblick, Liljeholmen

I ett högt läge i Liljeholmen med utsikt över Södermalm uppför vi 24 nya ljusa lägenheter fördelade på tre hus i ett vackert högt läge med fri utsikt över stan.

Lägenheterna i den sista etappen byggs i storlekarna 2-6 rum och kök och är yteffektiva, välplanerade med öppen planlösning och mycket ljusinsläpp. Husen är souterränghus om fyra våningar med endast två lägenheter på varje plan för en lugn och trivsam tillvaro. Lägenheterna på de översta våningarna har fin utsikt över Södermalm.

Nära stadens puls

Här bor du nära alla kommunikationer såsom tunnelbana, tvärbana, buss och cykelbanor. Runt hörnet finns skola, dagis och all service i form av butiker och restauranger. Liljeholmstorget med gallerian har du ett stenkast från din bostad. I samband med att vi bygger husen så byggs även en förskola samt att en upprustning sker av hela gatan.

Här har du med närhet till rekreation i form av en vacker strandpromenad längs kajen och i skogsdungen ner mot sjön Trekanten. Eller varför inte snöra på sig skridskorna och ta en tur på sjön en vacker vinterdag.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

Projektet

INFLYTTNING 
Fjärde kvartalet 2018 till första kvartalet 2019

ARKITEKT Mats Egelius och Lotta Wallander, White Arkitekter

 

Projektfakta

 • Status
  Slutsålt
 • Bostäder
  24 st 2-6 rok
 • Priser
  3 795 000 - 8 350 000 kr
 • Avgift
  3 554 - 7 377 kr
Kontakt

Svensk Fastighetsförmedling, Niklas Hedbeck

0708-10 41 21