Studion, Bagarmossen


Vid Ätravägen i Bagarmossen, med en lugn innergård med skogskänsla, slutför vi nu 60 smålägenheter. Inflyttning pågår.

Det här kan vara den perfekta första bostaden för dig som är ung och funderar på att skaffa eget boende. Vid Ätravägen i Bagarmossen bygger vi prisvärda lägenheter om 1 rok och ca 32 kvm. Välplanerat kök, rymligt badrum med tvättmaskin och stort ljust rum med plats för en sovhörna. Egen uteplats på loftgången utanför.

Brf Studion – där livet har huvudrollen

Lägenheterna passar framförallt dig som är ung. Utanför dörren möts du av likasinnade, vilket gör hela området till en samlingsplats för umgänge och spännande kontakter. Inomhus njuter du av ditt eget krypin med välplanerat kök där du kokar vardagsmaten eller tillagar middagar för flera. Det stora, ljusa rummet ger plats för vänner eller tv-tittande. Här finns även sovhörnan för välbehövlig vila. Lägenhetens rymliga badrum innehåller tvättmaskin så du slipper tänka på att boka tvättid. På loftgången utanför finns utrymme för egen uteplats som blir en mysig förlängning av ditt boende.

Besqab har tidigare byggt liknande bostäder i bland annat Skarpnäck, Upplands Väsby och Uppsala. Se gärna våra referensprojekt för mer information HÄR>>

 

visning

Välkommen till visningslägenheten, Ätravägen 22A, Bagarmossen. Vid frågor ring Malin Gustafsson på Nytt Hem, 08-4415705

Projektet

BOENDEFORM Bostadsrätter

STORLEKAR 1 rok om ca 32 kvm

BYGGSTART Våren 2016

INFLYTTNING Klart för inflyttning

ARKITEKT Sweco Architects, Kajsa Lidman

 

Projektfakta

  • Status
    Slutsålt
  • Bostäder
    63 st 1-1 rok
  • Priser
    1 950 000 - 2 620 000 kr
Kontakt

Nytt Hem, Åsa Drakenberg

08-441 57 10