I samband med att Solna centrum omvandlas till en tydligare stadskärna, planerar vi att uppföra 350 bostadsrättslägenheter i varierande storlekar.

Läget för de nya bostäderna blir centralt i Solna och i området finns både tunnelbana, buss och tvärbana. Bostäderna kommer att överdäcka det befintliga garaget och huset kommer att placeras med entréer från Solnavägen sett.

Vi planerar för moderna välplanerade lägenheter i ett spännande läge mellan de nya stadskvarteren i Hagastaden och gamla Råsunda. I närområdet finn alla tänkbara kommunikationer och shopping i både Solna Centrum och Mall of Scandinavia. Du kommer att ha caféer, restauranger, butiker och många stora arbetsgivare på gångavstånd.

Nya Solna Centrum får en mer stadsmässig känsla och ökad tillgänglighet och trygghet. Den intilliggande Solnavägen kommer att utvecklas till en tät stadsgata kantad med bostäder, butiker och restauranger. Området kommer att angöra fint till den äldre bebyggelsen kring Solna Centrum samtidigt som du har Solnas fina rekreationsområden i Hagaparken (Nationalstadsparken) och Pampas inom räckhåll.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

Projektbeskrivning

BOENDEFORM Lägenheter i bostadsrättsform

STORLEKAR ca 350 lgh om 1-4 rok

STATUS Detaljplaneprocessen pågår 

Projektfakta

  • Status
    Planerat
  • Bostäder
    350 st 1-4 rok
Kontakt

Besqabs kundkontakt

0200-91 16 00