Smultronstället, Stortorp

Det här kan bli ditt bästa smultronställe

Alldeles intill Drevvikens strand - granne med Trångsund och med Farsta på shoppingnära avstånd - finns ett smultronställe. En väl dold liten hemlighet ett stenkast från vatten och bad, och bara en halvtimme med tunnelbana eller pendeltåg från centralen. Platsen heter Stortorp och var från början ett gods i Huddinge socken. Idag är det ett kuperat och varierat villaområde som vuxit upp sedan godset ägor styckades upp på 1920-talet. Här finns stora hus och små stugor, gamla villor och snart nitton nybyggda rad- och parhus mitt i den uppvuxna villastaden.

Området runtomkring Stortorp är i ett expansivt skede. Här planeras för flera nya bostadsområden med flerfamiljshus och nya parker, skolor och förskolor. Men de här husen ligger i en egen glänta, införlivade i den gamla villastaden, men med allt det nya på gång- och cykelavstånd.

 

Rad- och parhus i uppvuxen miljö

Vårt nya smulstronställe består av 13 radhus och 6 parhus, alla med trädgård eller uteplats både på fram- och baksida. Det lilla området kommer att smälta väl in i omgivningen. Marken är kuperad och följer den intilliggande ”Branta backen”. Husen kommer att ha två, alternativt tre våningar, stadsradhusen får fina entréer mot gatan och hela området kommer att omges av natur och planterade häckar.

Kommunikationer och service

Från Stortorp har du nära både till service och kommunikationer i flera olika riktningar. Det är 1,5 kilometer till Farsta Strands t-bana och pendeltågsstation. Farsta Centrum, som har både tunnelbanestation och ett stort shopping-, service- och restaurangutbud ligger bara tre kilometer bort.  Och i Trångsund Centrum, som ligger knappt 2 kilometer bort, finns apotek, butiker och flera restauranger.

VÄLKOMMEN TILL VÅR BOBUTIK
Välkommen till vår BoButik!
Butiken är öppen tisdagar kl 16-18, och finns på Besqabs huvudkontor i Danderyd, Golfvägen 2 (plan 5). Ingång från utsidan på södra änden av Mörby Centrum.


INTRESSEANMÄLAN
Genom att anmäla ditt intresse för Stortorp får du löpande information om projektet och en plats i kön vid säljstart. Gör din intresseanmälan via knappen i bildspelet ovan.

Projektbeskrivning

BOENDEFORM radhus och parhus

STORLEKAR 13 radhus och 6 parhus, 5-6 rok

ARKITEKT Ettelva Arkitekter

SÄLJSTART planerad säljstart våren 2019