Hemskogshöjden, Enskede

Med 13 minuter till city

På gränsen mellan Enskede och Stureby, på Tussmötevägen 134 A-C, bygger vi för dig som älskar skog och stad. För dig som gärna vaknar till fågelsång men också gillar pulsen i stan. Här, i början av Hemskogen, tornar det snart upp sig tre hus med totalt 59 lägenheter med utsikt ut över trädtopparna.

Snöra lite lägre skor, gå två minuter åt ena hållet till tunnelbanans gröna linje och strosa längs med Södermalms gator. På lite mindre än en kvart. Eller - kliv i stövlarna och ta av åt andra hållet från porten för att promenera i naturens fridfullhet. I Hemskogshöjden finns det plats för både staden och skogen – både tempot och lugnet, det gröna i kombination med storstadsfeeling.

Har du barn finns fina möjligheter till en aktiv uppväxt med bland annat tennis, ridning, fotboll och bra skolor. Restauranger och kaféer med hög mysfaktor finns i området. Här bor du ett stenkast från Gamla Enskede med den lummiga villamiljön och den populära julmarknaden. Samtidigt har du nära till populära Tele2 Arena med alla dess musik- och sportevenemang plus den uppväxande spännande Arenastaden.

Hemmen i Hemskogshöjden

Längst upp på gatan, där vägen tar slut och skogen börjar. Precis där, i Hemskogens närmaste dunge, kommer Hemskogshöjdens tre hus att stå. De 59 lägenheterna är från 1 till 4 rum och kök, och har ritats av Bergkrantz Arkitekter.

Varje lägenhet får balkong i öst eller väst. Och då de högsta våningarna når i höjd med träden runt omkring – kan du verkligen vakna upp med en kopp kaffe till fågelsång bland talltopparna.

För att ge husen en naturlig plats och integrerar vi dem i skogens rofyllda omgivning. Så många träd som möjligt kommer också stå kvar och omfamna husen. Färgskalan på husen kommer att gå i rödbrunt, gråblått och beige. Uppglasade ljusa entréer för din trygghetskänsla.

I källaren under husen kommer det byggas förvaringsrum och garage med plats för både bilar och cyklar. Dessutom kommer det att finnas några parkeringsplatser på gatan. Så att du kan packa in och ut ur bilen på ett smidigt sätt!

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

VISNING

Varmt välkommen till våra visningslägenheter (2 rok, 3 rok & 4 rok) på Tussmötevägen 134.

Projektbeskrivning

BOENDEFORM Lägenheter i bostadsrättsform

ANTAL 59 lägenheter fördelade på
3 hus

STORLEKAR 1-4 rok

ARKITEKT Eva Höglund och
Calle Hjertstrand Brensén
Bergkrantz Arkitekter

BYGGSTARTAT Hösten 2017

BERÄKNAD INFLYTTNING Första halvåret 2019

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  59 st 1-4 rok
 • Priser
  2 750 000 - 6 500 000 kr
 • Avgift
  3 041 - 5 582 kr
Kontakt

Mäklarhuset, Tommy Sundvall

0708-74 05 45