Ultuna Trädgårdsstad Ängsstråket

12

Hus 12

Välkommen till Ängsstråket och detta hemtrevliga kedjehus. Huset är placerat på en 393 kvadratmeters tomt med ett fint läge längs Genetikvägen. Trädgården erbjuder dubbla terrasser, en på framsidan och en på baksidan, vilket ger möjlighet till extra härliga soltimmar. Fasaden är av trä och har en blåsvart nyans som noga valts ut för att passa in med resterande hus. Tillsammans pryds Ängsstråket av fyra olika kulörer. Husets 131 kvadratermeter är fördelade på två plan och dess flexibla planlösning gör att du själv kan bestämma hur du vill att ditt hem ska fungera.

Det ska vara enkelt att bo i hus så därför är allt är nyckelfärdigt när du flyttar in. Parkerar bilen gör du smidigt i den egna carporten på framsidan. Intill har vi placerat ett förråd med plats för bland annat utemöbler, fritidsutrustning och verktyg. 

I entrén möts ni av ett klinkergolv som sedan sluts upp av en stilsäker ekparkett. Förvaringsmöjligheter finns praktiskt i skjutdörrsgarderober. Intill entrén finner du ett helkaklat wc/dusch och i anslutning till den ett separat rum för klädvård med tvättmaskin och torktumlare.

Köket erbjuder allt man kan önska sig, ljusa färger och gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, induktionshäll, diskmaskin samt inbyggnadsugn och micro. Planlösningens smarta utformning ger dig möjlighet att placera matbordet antingen mot gatan eller mot trädgården.

Vardagsrummet har öppna ytor och rymmer både matplats och soffgrupp. Det finns också möjlighet att välja till braskamin som ger en extra mysig känsla under mörka höstkvällar. Härifrån når ni även den stora terrassen och husets trädgård.

När du kommer upp för trappan som tar oss till övervåningen möts du att ett stort fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här upp finns tre sovrum, ett helkaklat badrum med badkar och en rymlig klädkammare. Det mysiga allrummet kan vid behov inredas som ett fjärde sovrum.

För er som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, till exempel en stenbänkskiva i köket eller varför inte en ljusare parkett. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Villainfo

  • Hus nr.12
  • Yta131 kvm
  • Tomt393 kvm
  • ROK5 rok
  • Pris5 395 000 kr
  • StatusReserverad
Blueprint 12