Ultuna Trädgårdsstad Ängsstråket

24

Hus 24

Välkommen till Ängsstråket och denna hemtrevliga villa. Huset är placerat på en 457 kvadratmeters tomt med ett fint läge längs Genetikvägen. Trädgården erbjuder en färdiglagd gräsmatta och en stor terrass som är placerad så att man ska kunna avnjuta den härliga kvällssolen. Fasaden är av trä och har en grön nyans som noga valts ut för att passa in med resterande hus. Tillsammans pryds Ängsstråket av fyra olika kulörer. Husets 149 kvadratermeter är fördelade på två plan och dess flexibla planlösning gör att du själv kan bestämma hur du vill att ditt hem ska fungera.

Det ska vara enkelt att bo i hus så därför är allt är nyckelfärdigt när du flyttar in. Parkerar bilen gör du smidigt i den egna carporten på framsidan. Intill har vi placerat ett förråd med plats för bland annat utemöbler, fritidsutrustning och verktyg. 

I entrén möts ni av ett klinkergolv som sedan sluts upp av en stilsäker ekparkett. Förvaringsmöjligheter finns smidigt i skjutdörrsgarderober samt en fristående garderob. Intill entrén finner du ett helkaklat wc/dusch och i anslutning till den ett separat rum för klädvård med tvättmaskin och torktumlare. Hit in når du även via den praktiska groventrén som är placerad i carporten.

Köket erbjuder allt man kan önska sig, ljusa färger och gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, induktionshäll, diskmaskin samt inbyggnadsugn och micro. Planlösningen är utformad för att få plats med en stor matgrupp som möjliggör trevliga middagar och umgänge.

Vardagsrummet har öppna ytor och rymmer både soffgrupp och loungedel. Möjligheten finns att dela av vardagsrummet för att få ett extra rum på nedervåningen. Du kan även välja till braskamin som ger en extra mysig känsla under mörka höstkvällar. Härifrån når ni också den stora terrassen och husets trädgård.

När du kommer upp för trappan som tar oss till övervåningen möts du att ett stort fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här upp finns tre sovrum, ett helkaklat badrum med badkar och två rymliga klädkammare. Det mysiga allrummet kan vid behov inredas som ett fjärde sovrum.

För er som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, till exempel en stenbänkskiva i köket eller varför inte en ljusare parkett. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Villainfo

  • Hus nr.24
  • Yta149 kvm
  • Tomt457 kvm
  • ROK6 rok
  • Pris6 200 000 kr
  • StatusSåld
Blueprint 24