Ängsstråket, Ultuna Trädgårdsstad

Alldeles intill skogen, vid den lilla bäcken, bygger vi ett lugnt villastråk i Ultuna Trädgårdsstad - Ängsstråket.

Ett hemtrevligt stråk från norr till söder, på en lugn gata med 14 villor och 14 kedjehus. Husen har arkitektur som tar tillvara ljuset. Trevliga, lagom stora tomter och uteplatser i flera väderstreck. Det här området ligger längst västerut i Ultuna Trädgårdsstad, lite för sig själv, tre minuters promenad till naturskyddsområdet och skogen.

Gröna lummig häckar och trädrader ramar in gatan för en ombonad känsla. I områdets norra del planeras en lekplats med bollplaner, klätterställningar och gungor.

Husen har vi ritat med mycket rymd och stora fönsterpartier, så att dagsljuset når långt in i rummen. Villan har ett fint allrum på nedervåningen - ett bonusrum som du kan göra vad du vill med. En praktisk groventré för leriga gummistövlar och joggingskor. Isolerat förråd utomhus. Kedjehuset har extra stora fönsterpartier.

Här får du ett helt nytt hus med en färdiglagd tomt med ny gräsmatta, stenbelagda gångar och gröna häckar. Bara att placera loungemöbeln på altanen och njuta av sommaren. Välkommen till Ängsstråket.

 

Läs mer om området Ultuna och röster från människor som lever och verkar

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

Visning
Den 26/3 kl 17.00 - 18.00
Välkommen till vårt visningshus på Genetikvägen 22.

Projektbeskrivning

BOSTADSFORM 14 kedjehus ca 131 kvm, 14 villor ca 149 kvm, äganderätter

BYGGSTART Hösten 2017

INFLYTTNING Februari - April 2019

ARKITEKT EttElva

 

Projektfakta

  • Status
    Säljstartat
  • Bostäder
    28 st 5-6 rok
  • Priser
    5 450 000 - 6 800 000 kr
Kontakt

ERA Bostad Christina Eklund

0705-90 38 24