Ultuna Trädgårdsstad Ängsstråket

Alldeles intill skogen, vid den lilla bäcken, bygger vi ett lugnt villastråk i Ultuna Trädgårdsstad - Ängsstråket.

Ett hemtrevligt stråk från norr till söder med 14 villor och 14 kedjehus. Husen har arkitektur som tar tillvara ljuset. Trevliga, lagom stora tomter och uteplatser i flera väderstreck. Det här området ligger längst västerut i området, lite för sig själv.

Gröna lummig häckar och trädrader ramar in gatan för en ombonad känsla. I områdets norra del planeras en lekplats med bollplaner, klättervägg och gungor.

Husen har vi ritat med mycket rymd och stora fönsterpartier, så att dagsljuset når långt in i rummen. Villan har ett fint allrum på nedervåningen - ett bonusrum som du kan göra vad du vill med. En praktisk goventré för leriga gummistövlar och joggingskor. Isolerat förråd utomhus. På övervåningen kan du öppna upp på amerikanskt vis mellan sovrum, klädkammare och badrum. Kedjehuset har extra stora fönsterpartier.

Här får du ett helt nytt hus med en färdiglagd tomt med ny gräsmatta, stenbelagda gångar och gröna häckar. Bara att placera loungemöbeln på altanen och njuta av sommaren. Välkommen till Ängsstråket.

Vi har byggt liknande hus i Upplands Väsby - Eds Allé. Välkommen att besöka vårt visningshus där. Se bilder från dessa hus HÄR.

Läs mer om området Ultuna och röster från människor som lever och verkar HÄR 

 

visning

SÖNDAG 21/1 KL 14:00-15:00

Välkommen på visning i Ultuna Trädgårdsstad, visningshuset på Bäcklösavägen 6, följ skyltning.

Projektbeskrivning

BOSTADSFORM 14 kedjehus ca 131 kvm, 14 villor ca 149 kvm, äganderätter

BYGGSTART Hösten 2017

INFLYTTNING Från våren 2019

ARKITEKT EttElva

 

Projektfakta

  • Status
    Säljstartat
  • Bostäder
    28 st 5-6 rok
  • Priser
    5 450 000 - 6 800 000 kr
Kontakt

Emma Arpe

018-470 58 18