Ekparken, Ultuna Trädgårdsstad

I norra delen av Ultuna Trädgårdsstad bygger vi nu ett småhusområde strax intill de gamla ekarna, därav namnet Ekparken. Ett område planerat som en solfjäder för att man ska kunna njuta av ljuset och värmen när solen ligger på oavsett var man väljer att bo.

I Ekparken kan man välja ett av 33 småhus som ska byggas och de är uppdelade i 3 villor, 18 kedjehus och 12 enplanshus. Det blir både bostadsrätter och äganderätter. Alla hus får en egen carport och uteförråd. 

Villorna och kedjehusen är planerade utifrån ett socialt perspektiv med öppenhet mellan matplats, bardisk och vardagsrum vilket gör det enkelt att ha familj och vänner på besök. Enplanshusens trädgårdar är insynsskyddade och dessutom precis lagom stora så att man enkelt kan sköta dem utan att det känns som ett måste. En tilltagen takhöjd i kök och vardagsrum i enplanshusen ger en luftig och öppen känsla.

Välkommen till Ekparken!

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

 

Visning
Den 27/3 kl 17.00 - 18.00
Välkommen till visningshuset på Genetikvägen 22

Projektbeskrivning

BOSTADSFÖRDELNING
12 st kedjehus 123 kvm
12 st enplanshus 90 kvm
6 st kedjehus 123 kvm med balkong
3 st villor 134 kvm

ARKITEKT A-sidan 

BYGGSTART Under 2019

Projektfakta

  • Status
    Säljstartat
  • Bostäder
    33 st 4-6 rok
  • Priser
    3 795 000 - 5 395 000 kr
Kontakt

Länsförsäkringar Fast. Sofia Sundberg

0704-30 36 76