Ultuna Trädgårdsstad Lindallén

I Ultuna växer en helt ny stadsdel fram. Nu planerar vi för två nya hus med totalt 120 väl genomtänkta lägenheter - Lindallén.

Från stort till smått
Tyngdpunkten kommer att vara mindre lägenheter om ett till två rum och generöst välplanerade kök med skåp i fullhöjd, men du kommer också att hitta större lägenheter med fina kungsbalkonger högst upp i husen.

I Lindallén kommer alla lägenheter, stora som små, att få en vacker balkong/uteplats med möjlighet till odling och sköna middagar i kvällssolen. Lugna, lummiga innergårdar med flera "rum" för dig att utnyttja för den större kompismiddagen eller lite familjemys. Vi bygger en visningslägenhet som är färdig till säljstarten där du kan inspireras till smart boende på få kvadrat och få en känsla för hur det är att bo i området.

Som boende i Lindallén kommer du att bo i Uppsalas största friluftsområde.  Efter en runda på din mountainbike på stigarna i skogen ställer du tryggt cykeln i det stora cykelförrådet i garaget. Du och din hund kan ta fantastiska promenader på vandringslederna. Känner du för ett bad ligger Ekoln inte långt borta för ett kvällsdopp eller en tur med kanoten.

Längtar du istället till stadens puls når du snabbt Uppsalas centrala med en kort cykeltur eller buss.

Vi har byggt upp en visningslägenhet
I visningslägenheten samarbetar vi med duktiga Inredningskontoret i Uppsala. Följ gärna dem under deras resa att inreda och planera för visningsetta och se hur den växer fram. Inredningen går i temat "compact living" och Inrednisngkontoret visarpå båda smarta och snygga lösningar för ditt nya hem. Se mer på Inredningskontoret>

Läs mer om området kring Ultuna och röster från människor som lever och verkar HÄR

visning

ONSDAG 21/2 KL 17:00-18:00

Välkommen på visning i Ultuna Trädgårdsstad, visningshuset på Bäcklösavägen, infart från Dag Hammarskjölds väg, följ skyltning.

Projektbeskrivning

BOSTADSFORM Ca 120 bostadsrättslägenheter

STATUS Planerat

SÄLJSTART 29 oktober 2017

BYGGSTART Prel under första halvåret 2018

INFLYTTNING Prel under 2019-2020

ARKITEKT Hans Souminen
FOKUS Arkitektur

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  120 st 1-4 rok
 • Priser
  1 125 000 - 3 250 000 kr
 • Avgift
  2 452 - 4 662 kr
Kontakt

Emma Arpe

018-470 58 18