Lindallén, Ultuna Trädgårdsstad

I Ultuna växer en helt ny stadsdel fram. Nu planerar vi för två nya hus med totalt
120 väl genomtänkta lägenheter - Lindallén.

Från stort till smått
Tyngdpunkten kommer att vara mindre lägenheter om ett till två rum och generöst välplanerade kök med skåp i fullhöjd, men du kommer också att hitta större lägenheter med fina kungsbalkonger högst upp i husen.

I Lindallén kommer alla lägenheter, stora som små, att få en ombonad balkong med möjlighet till sköna middagar i kvällssolen. Lugna, lummiga innergårdar med flera "rum" för dig att utnyttja för den större kompismiddagen eller lite familjemys.

Som boende i Lindallén kommer du att bo i Uppsalas största friluftsområde.  Efter en runda på din mountainbike på stigarna i skogen ställer du tryggt cykeln i det stora cykelförrådet i garaget. Du och din hund kan ta fantastiska promenader på vandringslederna. Känner du för ett bad ligger Ekoln inte långt borta för ett kvällsdopp eller en tur med kanoten.

Längtar du istället till stadens puls når du snabbt Uppsalas centrala med en kort cykeltur eller buss.

Vi har byggt upp en visningslägenhet
I visningslägenheten samarbetar vi med duktiga Inredningskontoret i Uppsala. Följ gärna dem under deras resa att inreda och planera för visningsetta och se hur den växer fram. Inredningen går i temat "compact living" och Inrednisngkontoret visarpå båda smarta och snygga lösningar för ditt nya hem. Se mer på Inredningskontoret>

Läs mer om området kring Ultuna och röster från människor som lever och verkar

Vårt trygghetspaket
Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

visning
SÖNDAG 18/11 KL 12:00-13:00
Väkommen på visning av Lindallén. Vi ses visningshuset, Bäcklösavägen (infart från Dag Hammarsköjlds väg.)

Projektbeskrivning

BOSTADSFORM Ca 120 bostadsrättslägenheter

BYGGSTART Vår 2019

INFLYTTNING 2020

ARKITEKT Hans Souminen
FOKUS Arkitektur

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  120 st 1-4 rok
 • Priser
  995 000 - 3 250 000 kr
 • Avgift
  2 452 - 4 662 kr
Kontakt

Svenska Mäklarhuset, Madelene Norberg

070 555 42 89