Skogsgläntan, Ultuna Trädgårdsstad, tomter

En perfekt plats för ditt nya drömhus

I skyddat läge, på höjden närmast Natura 2000-skogen i Ultuna Trädgårdsstad, väntar 11 fina tomter för dig som vill bygga ditt alldeles egna drömhus.

I ett hus så här nära centrala Uppsala kombinerar du det bästa av två världar. Naturen, skogen, den uppvuxna stadsparken och samtidigt närheten till stan. Du väljer själv vilken husleverantör eller favoritarkitekt du vill ge i uppdrag att forma ditt framtida drömhus.

Gata, vatten och bredband är redan förberett, liksom möjligheten att bygga ett hus med upp till 300 kvm byggnadsarea. Låter det intressant? Gör en intresseanmälan till tomterna i Skogsgläntan här på sidan.

Läs mer om kommunens detaljplan

Så här går säljstarten till

För att köpa en tomt behöver du komma till säljstarten personligen. Har du inte möjlighet att komma kan ett ombud med fullmakt boka en tomt i ditt namn, men ombudet kan då inte samtidigt boka en tomt åt sig själv.

Om du är intresserad av att reservera en tomt lämnar du in en köpanmälan. Den kan bara lämnas in under säljstarten. Köpanmälan är inte bindande.

Anmälningsdatumet i vårt intresseregister avgör din köplats för att köpa en tomt. Efter säljstart sorterar mäklaren alla inlämnade köpanmälningar och kontaktar därefter alla i turordning för att erbjuda ett tomtköp.

När du blir erbjuden en tomt har du fyra dagars reservationstid innan beslut om tecknande måste fattas. Om du tackar nej eller inte svarar går turen vidare till nästa köpare.

Om du vill köpa en tomt tecknas ett köpeavtal. Du betalar då 100 000kr i handpenning och behöver ha med dig ett lånelöfte från din bank. Handpenningen ska vara betald inom en vecka efter det att bokningsavtalet är påskrivet.

 

 

visning
SÖNDAG 18/11 KL: 12.00-13.00
Bäcklösavägen längst upp, infart från Gottsunda allé.

Projektbeskrivning

BOSTADSFORM Tomter med byggrätt för småhus 

ANTAL TOMTER 11 st

SÄLJSTART 16 september 2018

 

 

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan här på sidan för att få löpande information om projektet. Att vara intressent hos Besqab kostar ingenting.

Kontakt

ERA Bostad Christina Eklund

0705-90 38 24