Ultuna Trädgårdsstad, Björkallén

Längs den vackra björkallén på Dag Hammarskjölds väg uppför vi nu flerfamiljshus med ca 85 välplanerade och ljusa lägenheter.

Vi lägger stor vikt på trivsamma balkonger med möjlighet till balkongodling och samvaro. Meningen är att balkongen eller uteplatsen kan bli ditt extra rum för fina dagar och som tillgodoser ditt behov av trädgårdspyssel. Det kommer att finnas lägenheter från den kvadratsmarta ettan för ditt första boende till den spatiösa femman för den större familjen.

En innergård mer vackra orangerier, grillplats och lekytor 
I Björkallén har vi lagt särskilt mycket omtanke på innergården. Den ska vara grön och lugn, vacker att titta på med gångar, gräsytor, trappavsatser och blommande planteringar. Här har vi planerat in olika "rum" för att passa alla.

Här kan barnen välja att leka ute bland de stroa ekarna och skogspartierna i utkanten av området, eller att mysa på lekplatserna intill huset. Här har vi planerat för lekytor som ska inspirera till en stilla lek i sandlådan, en stund på gungan eller aktiviteter för de som har lite mer spring i benen.

Har du bjudit in dina närmaste vänner till en grillkväll ska du självklart använda den rejäla utegrillen med sittplatser intill. Här sitter ni fint i kvällssolen bland lummiga buskar och vackra planteringar. Väljer du att bjuda till lunch eller en fika mitt på dagen kan ni välja att sitta under den skyddande pergolan.

Har du gröna fingrar finns tre stycken växthus/orangerier på gården. Här kan tomtaterna mogna i augustisolen eller varför inte prova på växthusgurka eller ett auberginträd?

På innergården hittar du också flera cykelparkeringar.

Se alla detaljer på Björkalléns innergård under fliken Fakta här ovan. Där hittar du en ritning över gården.

Läs mer om området kring Ultuna och röster från människor som lever och verkar HÄR

visning

ONSDAG 21/2 KL 17:00-18:00

Välkommen på visning i Ultuna Trädgårdsstad, visningshuset på Bäcklösavägen, infart från Dag Hammarskjölds väg, följ skyltning.

Projektbeskrivning

BOSTADSFORM Ca 85 bostadsrättslägenheter

BYGGSTART Byggstartat våren 2017

INFLYTTNING Prel under 2019

ARKITEKT Ahlqvist & Almqvist Arkitekter

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  85 st 1-5 rok
 • Priser
  1 450 000 - 4 100 000 kr
 • Avgift
  2 536 - 5 551 kr
Kontakt

Svensk Nyproduktion, Sara Jansson

0733-676434