Björkallén, Ultuna Trädgårdsstad

Längs den vackra björkallén på Dag Hammarskjölds väg uppför vi nu flerfamiljshus med 85 välplanerade och ljusa lägenheter.

Vi lägger stor vikt på trivsamma balkonger med möjlighet till balkongodling och samvaro. Meningen är att balkongen eller uteplatsen kan bli ditt extra rum om du vill glasa in din balkong. Det kommer att finnas lägenheter från den kvadratsmarta ettan för ditt första boende till den spatiösa femman för den större familjen. 

En innergård med vackra orangerier, grillplats och lekytor 
I Björkallén har vi lagt särskilt mycket omtanke på innergården. Den ska vara grön och lugn, vacker att titta på med gångar, gräsytor, trappavsatser och blommande planteringar. Här har vi planerat in olika "rum" för att passa alla.

Här kan barnen välja att leka ute bland de stora ekarna och skogspartierna i utkanten av området, eller att mysa på lekplatserna intill huset. Här har vi planerat för lekytor som ska inspirera till en stilla lek i sandlådan, en stund på gungan eller aktiviteter för de som har lite mer spring i benen.

Har du bjudit in dina närmaste vänner till en grillkväll ska du självklart använda den rejäla utegrillen med sittplatser intill. Här sitter ni fint i kvällssolen bland lummiga buskar och vackra planteringar. Väljer du att bjuda till lunch eller en fika mitt på dagen kan ni välja att sitta under den skyddande pergolan.

Har du gröna fingrar finns tre stycken växthus/orangerier på gården. Här kan tomaterna mogna i augustisolen eller varför inte prova på växthusgurka eller ett auberginträd?

På innergården hittar du också flera cykelparkeringar.

Se alla detaljer på Björkalléns innergård under fliken Fakta här ovan. Där hittar du en ritning över gården.

Läs mer om området kring Ultuna och röster från människor som lever och verkar

Vårt trygghetspaket
Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

Visning
Söndag 24/3 kl. 11-12
Visningslägenheten på Bäcklösavägen 1

24 månader avgiftsfritt om du bokar en lägenhet innan den 7/5.

Projektbeskrivning

BOSTADSFORM 85 bostadsrättslägenheter

BYGGSTART Byggstartat våren 2017

INFLYTTNING Maj - september 2019

ARKITEKT Ahlqvist & Almqvist Arkitekter

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  85 st 1-5 rok
 • Priser
  1 450 000 - 4 100 000 kr
 • Avgift
  2 536 - 5 551 kr
Kontakt

Svenska Mäklarhuset, Madelene Norberg

070 555 42 89