Sundbyberg - en stad som växer

Längst ner på Vackra vägen i Sundbyberg, mot Golfängarna och Lötsjön, planerar vi för två hus med totalt omkring 90 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. Husen får vackra ljusa fasader med trädetaljer och alla lägenheter får en egen balkong.

Här bor du nära grönområden i en lugnare del av Sundbyberg samtidigt som du har nära till restaurangerna, butikerna och kommunikationerna som nya Sundbyberg har att erbjuda.

Anmäl ditt intresse här på sidan så håller vi dig uppdaterad plus att du får en personlig inbjudan till säljstarten.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

visning

ONSDAG 22/8 KL 17:30-18:30

SÄLJSTART för tredje etappen! Vi ses vid byggplatsen längst ned på Vackra Vägen i Sundbyberg. Kontakta gärna mäklaren om du har frågor!

Projektbeskrivning

BOSTADSFORM Bostadsrättslägenheter

STATUS Detaljplanen har vunnit laga kraft och projektering pågår

BYGGSTART Prel under 2018

INFLYTTNING Prel fjärde kvartalet 2020

 

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  91 st 1-4 rok
 • Priser
  2 300 000 - 6 300 000 kr
 • Avgift
  2 673 - 4 654 kr
Kontakt

Svensk Nyproduktion, Monalisa Brixed

0708 78 72 25