Erbjudande! Ett rum och kök med 200 000 kr i rabatt*

Nu släpper vi alla ettor i projektet Vackra Vägen. Och de fem första som tecknar sig för 1 rok får 200 000 kronor i rabatt. Det innebär att du kan få en etta i grönt och skönt läge i Sveriges restaurangtätaste kommun från 1 995 000 kronor. Om du är snabb, vill säga. 
*Erbjudandet gäller de fem första som tecknar sig för 1 rok i projektet Vackra Vägen. I det fall flera intressenter vill köpa samma lägenhet sker fördelning enligt köplats i vårt intresseregister.

 

Sundbyberg - en stad som växer

Längst ner på Vackra vägen i Sundbyberg, mot Golfängarna och Lötsjön, bygger vi två hus med totalt 91 lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. Husen får vackra ljusa fasader med trädetaljer och alla lägenheter får en egen balkong eller uteplats.

Här bor du nära grönområden i en lugnare del av Sundbyberg samtidigt som du har nära till restauranger, butiker och kommunikationer.

 

Bostäder med ett modernt hållbarhetstänk

När vi planerar våra bostäder gör vi det med utgångspunkt från att du ska kunna leva hållbart. Här kommer det att finnas plats för både vanliga cyklar och lådcyklar. En cykelverkstad där du kan meka men också spola av din cykel om den blivit lerig på söndagsutflykten. Väl tilltaget med laddplatser för elbilar. Gott om plats för sopsortering under diskbänken. Låg energiförbrukning. Enskild varmvattenmätning.

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

 

Läs mer om vårt trygghetspaket

VISNING
Kontakta mäklaren för visning!

Projektbeskrivning

BOSTADSFORM Bostadsrättslägenheter

STATUS Byggstartat

BYGGSTART Prel under 2018

INFLYTTNING Prel fjärde kvartalet 2020

 

Projektfakta

 • Status
  Säljstartat
 • Bostäder
  91 st 1-4 rok
 • Priser
  2 300 000 - 6 300 000 kr
 • Avgift
  2 673 - 4 654 kr
Kontakt

Svensk Nyproduktion, Monalisa Brixed

0708 78 72 25