Vélo, Liljeholmen/Årstaberg

Nu bjuder vi in till säljstart!

Välkommen den 24/3 kl. 14-15 till Vélos showroom hos Södermäklarna, Sjövikstorget i Liljeholmen (Sjöviksvägen 28).  Gör en intresseanmälan för att öka chansen att få precis den lägenhet du vill.

Boka tidigt-rabatt – 50 000 kr per rum

Boka din bostad senast den 7 april så får du 50 000 kr rabatt* per rum. Gäller de 20 först bokade bostäderna.

Vi vet att väntan på en nyproducerad bostad är lång, därför vill vi ge dig som står i vårt intresseregister och bokar din bostad tidigt ett extra bra erbjudande.

* 1rok=50 000 kr i rabatt, 2 rok = 100 000 kr i rabatt osv.

 

Raka spåret hem

Liljeholmen och Årstaberg får just nu en ansiktslyftning med flera nya bostadskvarter med stadsmässig karaktär. På första parkett, med blickar ut mot Årstaviken och Södermalm, planerar vi för flerfamiljshus med totalt 172 lägenheter. Husen blir 8, 9 och 10 våningar höga för att ge ett maximalt inflöde av ljus och en härlig öppen vy över staden.

Här kommer du att hitta kvadratsmarta ettor om ca 30 kvm, minitvåor på cirka 40 kvm och lite större tvåor på cirka 55 kvm. Trerummare på cirka 75 kvm och fyrarummare på cirka 95 kvadratmeter. På taket blir det en stor gemensam terrass med utekök och grillplats - och svårslagen utsikt över Stockhoms skyline.

Vi lägger stort engagemang vid att hitta de optimala planlösningarna och bästa möblerbarheten. Här ska du få mycket kvadratmeter för pengarna, inga döda ytor. Bostäderna byggs med väl valda och sunda materialval och får exteriört en varm vacker roströd färgskala. Alla bostäder får generösa balkonger eller en uteplats på gården. Balkongerna är förbredda med en krok i taket, om du vill hänga cykeln där.

Staden planerar för en fin park nordväst om vårt kvarter. Mellan husen kommer det att finnas en grön lugn innergård med cykel-p under tak, pergola, lekplatser, sittgrupper och vackra planteringar.

Garage under huset för både bil och för cykel. Vi planerar för bilpool. Praktisk avspolningsplats för leriga cyklar och hundar, och cykelverkstad i källaren om du vill laga en punka eller fixa barnens cyklar inför säsongen.

I kvarteret kommer det att finnas en restauranglokal som är belägen mot parken i nordväst.

360-gradersvisning

Titta in i ett sovrum, ett kök och i cykelverkstaden

Vårt trygghetspaket

Att köpa en ny bostad är för många den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder vi ett trygghetspaket som gör bostadsköpet till en trygg och säker investering. I paketet ingår det exempelvis tillträdesskydd, dubbelt boendekostnadsskydd och fem års garanti för byggnadsarbeten. Besqab har funnits i mer än 30 år och har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas.

Läs mer om vårt trygghetspaket

SÖNDAG 24/3 KL 14:00-15:00

Välkommen till säljstart av projekt Vélo! Vi ses hos Södermäklarna vid Sjövikstorget, Sjöviksvägen 28 i Liljeholmen. Kontakta gärna mäklaren!

Projektbeskrivning

STATUS  Detaljplan klar, projektering pågår

BOENDEFORM  172 st lägenheter i bostadsrättsform

STORLEKAR  1-4 rok om ca 26-110 kvm

ARKITEKT  Equator Stockholm

SÄLJSTART 24 mars 2019

BYGGSTART Prel 2019

INFLYTTNING Prel från 2021

Projektfakta

  • Status
    Säljstartat
  • Bostäder
    172 st 1-4 rok
Kontakt

Södermäklarna, Saki Carapanos

08-644 90 44