Inredningsval

Det finns många fördelar med att flytta in i en helt ny bostad utöver glädjen att vara den allra första som nyttjar den. Du är med från första början och har möjlighet att att till viss del påverka utseendet i ditt nya hem. För oss är varje bostad viktig och vi lägger ner stor möda på att utforma funktionella bostäder med hållbara material av god kvalitet.

Din nya bostad är från början utrustad enligt en grundstandard som är noga utvald med hjälp av arkitekt och erfarna inredare. Grundstandarden finns beskriven i säljmaterialet för varje projekt. Det finns dock möjlighet till en viss individuell utformning av ditt nya boende. I alla projekt har vi ett antal inredningsval i olika prisnivåer att välja bland. Inredningsvalen skiljer sig lite åt från projekt till projekt men du har alltid möjlighet att bestämma själv vad som är viktigt för dig; en avancerad spis, kakel eller köksluckor etc. Därför erbjuds du möjligheten att mot en kostnad byta ut eller välja till inredning och utrustning enligt det som finns beskrivet i Inredningskatalogen som är specifik för varje projekt. Självklart kan du alltid välja att behålla den fina grundstandarden.

Tillvalsprocessen

Mellan 6-9 månader innan inflyttning behöver man göra sina personliga inredningsval för att projektet ska kunna färdigställas i tid. Du får i god tid information om tillvalens stopptider, priser och annat som kan vara viktigt. Detaljerad information kring de inredningsval som erbjuds presenteras i Inredningskatalogen som skickas hem till dig. Du får sedan boka tid med en professionell inredare som guidar dig genom alla valmöjligheter i bostaden. Viss inredning och utrustning tillhör standardvalen och kostar inget, medans du har möjlghet att byta ut eller välja till inreding och utrustning ur Inredningskatalogen mot en kostnad. Det är här du sätter din personliga prägel på din nya bostad.