Tack, tack, tack!!

Vi har fått ta emot utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder under 2022. Gissa om vi blir glada?!!

Just nu spelar det ingen roll om man är bostadsköpare, bostadsutvecklare, underentreprenör eller leverantör, vi känner alla av en utmanande marknad och omvärld. Då är det extra viktigt att ha tydliga mål och prioriteringar – och våra är glasklara. Vi finns här för att sprida boglädje! Och vi gör det genom att skapa hållbara hem och boendemiljöer för ett bättre liv.

Utmärkelsen är ett väldigt fint kvitto på att våra kunder uppskattar det vi gör och på att vi är på rätt väg. Det ger oss energi att kämpa ännu hårdare även när det är uppförsbacke. Så ett varmt och innerligt tack till er, alla våra kunder!

Vi vet också att vägen till varje nöjd kund går via hundratals samarbeten av olika slag. Det är när vart och ett av dessa samarbeten bygger på kunskap, erfarenhet, ny­fikenhet och genuint engagemang som vi tillsammans kan skapa boglädje. Så ett stort tack även till våra samarbetspartners, det här priset delar vi med er.

Förra året avslutade vi med att säga: ”Idag firar vi! Sedan jobbar vi vidare med det roligaste som finns. Stort tack alla bostadsköpare för utmärkelsen och för ännu mer inspiration och motivation!” Ord värda att upprepas.

Den 9 februari meddelade det oberoende analysföretaget Prognoscentret att Besqab har Sveriges nöjdaste kunder (prognoscentret.se)

Se alla våra bostäder

Till Hitta Bostad

Bo hållbart. Nu och i framtiden

Läs mer om våra hållbara bostäder