Välkommen in där du behöver vara

I dessa tider tror vi ändå att det finns ett fortsatt intresse av att titta på bostäder. Därför vill vi hjälpa dig så att du ska kunna gå på visning precis där du är, eller kanske där du behöver vara.

360-visningar
Många av våra projekt som ligger ute till försäljning har så kallade 360-visningar. Det är 3D-renderade bilder från utvalda bostäder, som visar hur det faktiskt kommer att se ut när det är klart. Alla vinklar, socklar och vrår, hur ljuset faller på köksgolvet och utsikten genom fönsterna stämmer på pricken. Du hittar visningarna på respektive projekts sida under "Bostäder och priser".

Boka en privat visning
Vi kommer fortsätta att ha våra visningsbostäder öppna som vanligt och du är såklart alltid varmt välkommen att höra av dig till våra mäklare för att boka in en privat visning.

Här kan du läsa mer om våra ändrade rutiner vid visningar och kundmöten i samband med Covid-19 

Digitala mäklarvisningar
Vi har dessutom bett våra mäklare att filma en hel visning inifrån våra visningsbostäder. Tanken är att du ska kunna följa med på en rundtur samtidigt som du hör mäklaren berätta om vad det är du ser. Kika in på vår YouTubekanal "Visning pågår" för att hänga med in i några av våra visningslägenheter och visningshus!

Besqab på YouTube "Visning pågår"