Välkommen in där du behöver vara

I dessa tider tror vi ändå att det finns ett fortsatt intresse av att titta på bostäder. Därför vill vi hjälpa dig så att du ska kunna gå på visning precis där du är, eller kanske där du behöver vara.

Vi har både öppna och privata visningar
Vi kommer att fortsätta att ha våra visningsbostäder öppna som vanligt och du är såklart alltid varmt välkommen att höra av dig till våra mäklare för att boka en privat visning.

Här kan du läsa mer om våra ändrade rutiner vid visningar och kundmöten i samband med Covid-19 

360-visningar
Många av våra projekt som ligger ute till försäljning har så kallad 360-visningar. Det är 3D-renderade bilder från utvalda bostäder, som visar hur det faktiskt kommer att se ut när det är klart. Alla vinklar, socklar och vrår, hur ljuset faller på köksgolvet och utsikten genom fönsterna stämmer på pricken. Du hittar visningar på respektive projekt sida under "Bostäder och priser".

Digitala mäklarvisningar
Vi har dessutom bett våra mäklare att filma en hel visning inifrån våra visningsbostäder. Tanken är att du ska kunna följa med på en runda samtidigt som du hör mäklaren berätta om vad det är du ser. Kika i vår YouTubekanal "Visning på gården" för att hänga med i någon av våra visningslägenheter och visningshus!

Besqab på YouTube "Visning pågår"

Besqabs bobutik
Varje tisdag mellan kl. 16-18 är du varmt välkommen till bobutiken på vårt huvudkontor i Danderyd, Golfvägen 2 plan 5. Föranmäl ditt besök hos vår kundkoordinator Amanda, på info@besqab.se. Vi ses gärna och pratar bostäder och nyproduktion med dig!