Bromma

Just nu bygger vi ett spännande projekt i Mariehäll. Stadsdelen tillhör Bromma och Stockholms kommun, men det är bara några hundra meter till Sundbybergs centrum. Där finns storstadsmiljö i det lilla formatet. Och i förlängningen gamla Sundbybergs centrum, med genuin småstadsmiljö. I kvarteren runtomkring finns butiker, restauranger och fina Signalfabriken. Nytta, nöje och allt annat du behöver på promenadavstånd. Från Sundbybergs station kan du ta dig vidare med både t-bana, tvärbana och buss. Stockholm city är aldrig mer än tio minuter bort.

Besqabs bostäder i Bromma

Stockholm
Här bygger vi 257 nya lägenheter i olika storlekar på en ny nivå, bokstavligen. Takterrasser, uteplatser och balkonger om vartannat, i ett högt och fritt läge längs Bällstaån i Mariehäll, Bromma.
Bostadstyp: Lägenheter
Rum: 1 - 5 rok
Storlek: ca 26 kvm - 117 kvm
Inflyttning: etappvis med start december 2023
Stockholm
Det är inte lätt att veta vad upp och ner när sjätte våningen också är den första. Eller när det finns takterrasser på entréplan och översta våningen. Och på näst översta våningen. Och näst, näst översta våningen. Och däremellan en salig blandning av små lägenheter, stora lägenheter, etagevåningar och balkonger om vartannat. Nu bygger vi bostäder på en helt ny nivå. Vilken väjer du?
Bostadstyp: Lägenheter
Rum: 2 - 5 rok
Storlek: ca 56 kvm - 123 kvm
Inflyttning: inflyttning från december 2023
Stockholm
På söndag 24/9 har du möjlighet att bli först med att uppleva denna unika ateljélägenhet med dina egna ögon. Då är du välkommen till säljstart i den färdigställda visningslägenheten i Mariehäll, inredd av designstudion Navet. Både mäklare och teamet från Besqab kommer att finnas på plats för att visa dig runt och svara på eventuella frågor. Anmäl intresse för mer information och en inbjudan till säljstart.
Bostadstyp: Lägenheter
Storlek: ca 153 kvm - 157 kvm
Inflyttning: preliminärt tredje kvartalet 2024
Stockholm
Smålägenheter i Besqabs eget koncept. Nära tunnelbana och torg med affärer och gym i Blackebergs centrum.
Bostadstyp: Lägenheter
Rum: 1 - 1 rok
Storlek: ca 32 kvm - 32 kvm