Från sjätte våningen till sjunde himlen

Mariehäll/Bromma

Högt och ännu högre

Nu har husen bokstavligen skjutit i höjden och om några månader kommer de första lägenheterna vara inflyttningsklara. Det är en salig blandning av små och stora lägenheter och etagevåningar som växer fram, med balkonger och terrasser om vartannat. Oavsett vad du väljer kommer du att bo högt, med Bällstaån, småbåtarna och båtklubben nedanför.

Som sagt, de allra flesta av lägenheterna i Nivå har en generös balkong eller uteplats. Och de som saknar egen balkong har ändå tillgång till två stora gemensamma takterrasser med föreningslokal och utekök, högst upp i huset. Hit är alla som bor i Nivå välkomna att njuta av utsikten och livet - och gör att även de minsta hushållen kan ta del av det höga och fria läget.

Välkommen på premiärvisning!

Vi bjuder in till premiär av visningslägenheterna, inredda i två olika inredningslinjer:

- 4 rok, 90 kvm, inredningslinje Solid
- 3 rok, 56 kvm, inredningslinje Säsong

Samtidigt har vi även premiärvisning av de gemensamma takterrasserna.

Välkommen hit och upplev känslan av hur det kommer att vara att bo i Nivå. Både mäklare och personal från Besqab kommer att finnas på plats för att visa dig runt och svara på eventuella frågor.

Datum: Söndag 17 september
Tid: Kl. 11:00 – 13:00
Plats: Vi träffas vid vårt showroom på Mariehällsvägen 28, Bromma.

andreas.szalkowski@nytthem.se

Vill du läsa mer om Nivå?

Här finns allt från 1–5 rum och kök, och antalet olika planlösningar är många, många fler än så. Alla varsamt planerade för att varje kvadratmeter ska komma till sin rätt.

Ta mig vidare till projektsidan

Välkommen till vårt showroom

Här kan du testa utsikten redan idag. Kontakta vår mäklare och boka tid.

ANDREAS SZALKOWSKI, NYTT HEM, 08-441 57 11

andreas.szalkowski@nytthem.se

 

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2022”!

Nöjdast kunder 2022

Kontaktperson

Andreas Szalkowski, Nytt Hem