Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 50 om 1 - 5 rok
Inflyttning Ej Fastställt
Status Planerat

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Granne med klippbad och vackra promenadstråk

Området angränsar till villabebyggelsen i Mälarhöjden och omtyckta Eolshälls 4H-gård. Precis intill fastigheten ligger Hägerstenshamnen med småbåtsmarina. Promenadavstånd till skola från förskoleklass till årskurs 5. Eolshäll har ett lugnt och grönt läge i Hägersten med närhet till service och kommunikationer liksom grönska, promenadstråk och klippbad i Mälaren.

Design och inredning

När du köper en bostad av oss får du ett hem där inredningen är lika genomtänkt som själva huset. Med våra inredningslinjer guidas du förbi detaljer och svåra val till en helhet där vårt designteam planerat både form och funktion noggrant. Överraskningsfritt. Du vet vad du köper – och vad det kommer att kosta.

Våra inredningslinjer

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Observera att du behöver bekräfta din e-postadress för att inte missa din köplats och inbjudan till kommande säljstarter. När du gjort din anmälan kommer du att få ett mail med en länk för att bekräfta din e-postadress. Håll utkik i inkorgen!

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få ett mail med en länk som du måste klicka på för att verifiera din e-postadress - håll utkik i inkorgen!

Amanda, Besqab

Restider

I närheten