Kärrtorp

Strax söder om söder

Kärrtorp ligger längs med tunnelbanans gröna linje. Du tar dig till Södermalms utbud av restauranger och butiker på åtta minuter. Skulle du bli kvar i stan sent en kväll går nattbussen från Slussen hela vägen hem till Kärrtorp.

Besqabs bostäder i Kärrtorp

Stockholm
Två steg hit och dit. I ZickZack bor du nära. Nära affären, bion, apoteket, förskolan och Nackareservatet till exempel. Och nästan lika nära stan.
Bostadstyp: Lägenheter
Rum: 1 - 5 rok
Pris: 1 900 000 kr - 6 300 000 kr
Storlek: ca 26 kvm - 121 kvm
Inflyttning: från december 2019 till och med maj 2020

Framtiden finns i Kärrtorp

Stadsdelen som byggdes 1951, genomgår idag en upprustning och kommer under de närmsta åren bli en ännu mer levande och trivsam mötesplats. I samklang med den unika 1950-tals bebyggelsen inramas torget av nya bostäder och affärslokaler.

Här bor du nära service och kommunikationer samtidigt som du har Nytorps Gärde och Nackareservatet strax intill. Det finns flera skolor och idrottsplatser på cykel- och promenadavstånd, liksom golfbanor, badplatser och motionsspår.

Tillsammans med övrig bebyggelse skapar ZickZack välkomnande uterum och entréer in till torget. Arkitekturen är modern, men med uttryck som harmonierar med platsens äldre bebyggelse.

Scenkonst för alla åldrar

Du behöver inte ta dig särskilt långt för att ta del av ett rikt kulturliv. Vid torget ligger den utmanande Turteatern med scenkonst för barn, unga och vuxna. Här hittar du även Stockholms trevligaste kvalitetsbiograf Reflexen och Fyren, med teaterverksamhet för barn och ungdomar. Du tar dig lätt med tunnelbanan en station till biblioteket i Björkhagen.

Sport och friluftsliv året om

Här bor du i staden men med Nackareservatets vilda natur runt hörnet. Via Kärrtorps IP kan du lätt ta dig in i det stora frilufts- och naturområdet. Du kan kliva på någon av Sörmlandsledens varierade vandringar eller bara njuta av den storslagna naturen. Bada, paddla kanot eller ta med dig svampkorgen ut.

Tycker du om att åka längdskidor eller långfärdsskridskor kommer du att älska vintern här

På försommaren öppnar Nytorpsbadet, utomhusbassängerna som ligger på Nytorps Gärde, som är den självklara oasen när du bor i Kärrtorp. Hit kommer du också för att se på det traditionella Valborgsmässobålet eller för att tända grillen under sköna sommarkvällar.

Björkhagens golfklubb är öppen året om och ligger bara en kort bit bort.