Visning Söndag 26/5 Kl 11:00-11:30 Läs mer
ZickZack

Projektbeskrivning

Pris 1 900 000 - 6 300 000 kr
Avgift 2 245 - 6 055 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 93 om 1 - 5 rok
Status Pågående

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Erbjudande

Om du tecknar dig för en bostad i ZickZack får du tjugofyra avgiftsfria månader på köpet.

(Erbjudandet gäller 15/4 - 30/6)

Centralt och naturnära

Från porten når du tunnelbanan på bara någon minut utan att ta i alltför mycket. Kärrtorps station ligger mellan Bagarmossen och Björkhagen på gröna linjen och T-banan tar dig in till stan på mindre än en kvart. Natursköna Nackareservatet och mysiga Nytorps gärde ligger inom gångavstånd, liksom flera skolor och idrottsplatser. Golfbanor, badplatser och Sörmlandsleden är också inom räckhåll.

Om området

Kärrtorp ligger längs med tunnelbanans gröna linje. Du tar dig till Södermalms utbud av restauranger och butiker på åtta minuter. Skulle du bli kvar i stan sent en kväll går nattbussen från Slussen hela vägen hem till Kärrtorp.

Det goda livet

Sertac Yildizoglu driver Kärrtorps Deli

"Jag bor här i Kärrtorp med min familj och trivs jättebra. Det är nästan som en liten by här. Det är en bra mix av människor, både äldre och folk i min egen ålder och många barn. Vi har mat och produkter från medelhavsområdet, alltså från Grekland, Italien och Spanien. En del specialiteter är från Turkiet, som är mitt hemland."

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för ZickZack får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan.

Nina Eklund , SkandiaMäklarna

Visning av ZickZack, Kärrtorp

Söndag 26/5 11:00-11:30

Välkommen på visning i vår nya visningslägenhet ! Vi ses på Kärrtorpsvägen 24, med ingång från Kärrtorpsplan, via innegården.