STOCKHOLM

ZickZack

Projektbeskrivning

Pris 1 900 000 - 6 300 000 kr
Avgift 2 245 - 6 055 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 93 om 1 - 5 rok
Inflyttning Från december 2019 till och med maj 2020
Status Slutsålt

Trygg BRF – en kvalitetsmärkning

Trygg BRF – eller Trygg Bostadsrättsmarknad i Sverige som är det långa namnet – är en kvalitetsmärkning gemensamt utvecklad av svenska bostadsutvecklare. Syftet är att göra det lätt att jämföra och utvärdera olika föreningar och bostadsprojekt, så att det blir så enkelt som möjligt för bostadsköpare att göra en trygg affär.
Trygg BRF
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Välkommen in på visning!

Följ med vår mäklare Andreas in i vår tidigare visningstrea (lgh 24-1001)

Kärrtorp alla dagar i veckan

Söderlivet blir större söder om Söder

Ett eller ett par rum till, plats för vänner och vardag och för allt det där andra man vill men inte hinner. Testa att googla Nackareservatet, till exempel. I kära Kärrtorp kan du andas ut, trots att du bara är en kvart med T-banan från city.

I hjärtat av kära Kärrtorp

Totalt bygger vi 93 lägenheter i två hus i vinkel. Det ena huset bildar en fond mot torget och det andra sträcker ut sig längs med Kärrtorpsvägen. På insidan skapas en mysig innergård.

Här kommer större familjer att samsas med unga vuxna som just skaffat sin första lägenhet. Även de som är i sina bästa år och precis sålt den kära villan kommer att hitta sin plats här. Och alla däremellan såklart. Kärrtorp har varit en levande stadsdel för alla sorts människor i flera decennier. Tack vare upprustningen av torget och de nya bostäderna fortsätter den traditionen. Välkommen hem!

Centralt och naturnära

Från porten når du tunnelbanan på bara någon minut utan att ta i alltför mycket. Kärrtorps station ligger mellan Bagarmossen och Björkhagen på gröna linjen och T-banan tar dig in till stan på mindre än en kvart. Natursköna Nackareservatet och mysiga Nytorps gärde ligger inom gångavstånd, liksom flera skolor och idrottsplatser. Golfbanor, badplatser och Sörmlandsleden är också inom räckhåll.

Om området

Kärrtorp ligger längs med tunnelbanans gröna linje. Du tar dig till Södermalms utbud av restauranger och butiker på åtta minuter. Skulle du bli kvar i stan sent en kväll går nattbussen från Slussen hela vägen hem till Kärrtorp.

Det goda livet

Sertac Yildizoglu driver Kärrtorps Deli

"Jag bor här i Kärrtorp med min familj och trivs jättebra. Det är nästan som en liten by här. Det är en bra mix av människor, både äldre och folk i min egen ålder och många barn. Vi har mat och produkter från medelhavsområdet, alltså från Grekland, Italien och Spanien. En del specialiteter är från Turkiet, som är mitt hemland."

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Andreas Tid, SkandiaMäklarna

Restider

I närheten