Visning Söndag 15/9 Kl 11:00-12:00 Läs mer
ZickZack

Projektbeskrivning

Pris 1 900 000 - 6 300 000 kr
Avgift 2 245 - 6 055 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 93 om 1 - 5 rok
Inflyttning Från december 2019 till och med april 2020
Status Pågående

Trygg BRF

Trygg BRF – eller Trygg Bostadsrättsmarknad i Sverige som är det långa namnet – är en kvalitetsmärkning gemensamt utvecklad av svenska bostadsutvecklare. Syftet är att göra det lätt att jämföra och utvärdera olika föreningar och bostadsprojekt, så att det blir så enkelt som möjligt för bostadsköpare att göra en trygg affär.
Trygg BRF

Två steg närmare naturen och ett steg närmare stan

Två steg hit och dit. I ZickZack bor du nära. Nära affären, bion, apoteket, förskolan och Nackareservatet till exempel. Och nästan lika nära stan.

Totalt blir det 93 lägenheter som dels tornar upp sig i en tidstypisk fond över torget, dels sträcker ut sig längs med Kärrtorpsvägen.

Med lägenheter med allt från 1-5 rum och kök kommer större familjer att samsas med unga vuxna som just skaffat sin första lägenhet. Även de som är i sina bästa år och precis sålt den kära villan kommer att hitta sin plats här. Och alla däremellan såklart. Kärrtorp har varit en levande stadsdel för alla sorts människor i flera decennier. Tack vare upprustningen av torget och de nya bostäderna fortsätter den traditionen. Välkommen hem!

Centralt och naturnära

Från porten når du tunnelbanan på bara någon minut utan att ta i alltför mycket. Kärrtorps station ligger mellan Bagarmossen och Björkhagen på gröna linjen och T-banan tar dig in till stan på mindre än en kvart. Natursköna Nackareservatet och mysiga Nytorps gärde ligger inom gångavstånd, liksom flera skolor och idrottsplatser. Golfbanor, badplatser och Sörmlandsleden är också inom räckhåll.

Om området

Kärrtorp ligger längs med tunnelbanans gröna linje. Du tar dig till Södermalms utbud av restauranger och butiker på åtta minuter. Skulle du bli kvar i stan sent en kväll går nattbussen från Slussen hela vägen hem till Kärrtorp.

Det goda livet

Sertac Yildizoglu driver Kärrtorps Deli

"Jag bor här i Kärrtorp med min familj och trivs jättebra. Det är nästan som en liten by här. Det är en bra mix av människor, både äldre och folk i min egen ålder och många barn. Vi har mat och produkter från medelhavsområdet, alltså från Grekland, Italien och Spanien. En del specialiteter är från Turkiet, som är mitt hemland."

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för ZickZack får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Nina Eklund , SkandiaMäklarna

Visning av ZickZack, Kärrtorp

Söndag 15/9 11:00-12:00

Välkommen på säljstart och visning i våra visningslägenheter ! Vi ses på Kärrtorpsvägen 24, med ingång från Kärrtorpsplan, via innegården.