Sköndal

"Älskade Sköndal" säger de som bor här. Sköndal växer och den nya delen är planerad i sann trädgårdsstadsanda. Här bor du nära både Flatens naturreservat, Drevviken och till city.

Välj inte bort, välj till

Att flytta till Lilla Sköndal innebär inte att du behöver välja bort stan, du väljer till naturen. Ena dagen umgås familjen med träden, skogen och vattnet. Nästa dag tar ni en glass i SOFO, shoppar, träffar vännerna på en restaurang eller går på bio. Efteråt är ni snabbt hemma igen för att nästa morgon vakna till fåglarnas sång utanför fönstret. Det är vad vi kallar boende med livskvalitet och största valfrihet.

Till City med buss, tunnelbana eller bil

Du tar dig in till Centralen på ca 25 minuter med buss, 9 minuter till Gullmarsplan. Väljer du det alltmer populära färdmedlet cykeln, så finns det fina cykelvägar och sträckan är ca 9 km.

Högst en kvart till lockande möten

Blir saknaden efter Södermalms puls och shopping svår är den snabbt avhjälpt. På en kvart, närmare bestämt. På ännu kortare avstånd finns Globen City och Tele2 Arena som har mängder av upplevelser inom mat och nöjen -bowling, minigolf och go-cart för att nämna några. Farsta Centrum med sina 150 butiker och restauranger når du med buss eller bil på ca 10 minuter. Nämnas bör även Sickla köpkvarters utbud av butiker, restauranger och kultur.

Enkel skolgång för barnen

För barnfamiljen ligger barnens glädje och trivsel närmast hjärtat. Det breda utbudet av barnomsorg, grundskola och gymnasium i stadsdelarna intill underlättar elevernas vardag. Såväl Sköndals- som Sandåkraskolan med förskoleklass och upp till årskurs 6 ligger på promenad och cykelavstånd.

Besqabs bostäder i Sköndal

Stockholm
Villor, radhus och kedjehus i Lilla Sköndal vid Drevviken. Nytt villaområde med trädgårdsstadsanda.
Bostadstyp: Småhus bostadsrätter
Rum: 4 - 6 rok
Storlek: ca 118 kvm - 147 kvm

Natur för kropp och själ

I Lilla Sköndal går naturen och välbefinnandet hand i hand. Öppna ytterdörren så har du inte långt till naturreservatet med sjöarna Drevviken och Flaten eller friluftsområdet Hellasgården. På populära Flatenbadet lär sig många barn att simma varje sommar, Drevviken erbjuder förutom bad även båtturer samt en kanotled. Vintertid bildar isen underlag till skridsko- och skidåkning, isfiske och friska promenader. Utbudet av stigar och vägar är varje terränglöpares dröm och backen vid kyrkan ger hisnande fart med pulkan. Packa picknickkorgen och utforska omgivningarna. Vem vet vad som väntar bakom nästa krök?