Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 350 om 1 - 4 rok
Inflyttning Ej fastställd
Status Planerat

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Serviceläge

Vi planerar för moderna välplanerade lägenheter i ett spännande läge mellan de nya stadskvarteren i Hagastaden och gamla Råsunda. I närområdet finns alla tänkbara kommunikationer och shopping i både Solna Centrum och Mall of Scandinavia. Du kommer att ha caféer, restauranger, butiker och många stora arbetsgivare på gångavstånd.

Nya Solna Centrum

Nya Solna Centrum får en mer stadsmässig känsla och ökad tillgänglighet och trygghet. Den intilliggande Solnavägen kommer att utvecklas till en tät stadsgata kantad med bostäder, butiker och restauranger. Området kommer att angöra fint till den äldre bebyggelsen kring Solna Centrum samtidigt som du har Solnas fina rekreationsområden i Hagaparken (Nationalstadsparken) och Pampas inom räckhåll.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för projektet får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Restider

I närheten