Visning Måndag 15/8 Kl 12:00-18:00 Läs mer

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 38 om 1 - 4 rok
Inflyttning Preliminärt Q3 2024
Status Pågående

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Med staden runt knuten

Längs med Bagartorpsringen, i direkt anslutning till det nya Bagartorps Centrum, mittemot Nya Ulriksdal Station kommer vi att bygga cirka 38 nya bostadsrättslägenheter. Här bor du ett stenkast ifrån pendeltåget som tar dig runt hela stan.

Det gamla torget kommer att rustas upp och hela centrum blir som nytt. Här kommer det att finnas liv och rörelse - caféer, butiker, gym och restauranger. 

Promenadavstånd till naturen

Med Järvafältet, Ulriksdals slottspark och Hagaparken på promenadavstånd blir valmöjligheterna många. Som boende i ytterstans närmaste bostadsområde finns möjlighet till både avkoppling och aktivering.

Efter träning får man fika – det är sedan gammalt

Bagartorp utvecklas nu till en mer sammanhållen och levande stadsdel. Området har flera sköna samlingsplatser som inbjuder till aktiviteter för alla åldrar. Varför inte ta med dig vännerna och testa utegymmet eller padelplanen. Efteråt kan ni fika vid något av picknickborden.

Lek är hälsa, hälsa ofta

Mulle Meck-parken är en stor favorit bland stans alla lekparker. Det tar bara 5 minuter att gå från Ulriksdals station till parken där Mulle Meck och hans vänner samlats. Bara fantasin sätter gränserna bland Restaurang Chez Nous, Daisy Diesels Garage och hajraketen. Alltid öppet och fri entré!

Våra inredningslinjer

I Ulriksdals Station finns två olika inredningslinjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.
Solid och Säsong

Hållbarhet i alla led

För oss på Besqab är det viktigt att det hållbara livet också är det enkla livet. När vardagslivet fungerar smidigt kan vi göra långsiktig skillnad på riktigt. Därför börjar vi tänka hållbarhet ur många perspektiv redan när vi förvärvar marken och börjar planera våra bostäder. Besqab ska bidra till att skapa väl fungerande samhällen för dagens och morgondagens människor. Vi utformar våra bostadsmiljöer för att främja en hälsosam och hållbar livsstil.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Janne Viinikka, Svensk Nyproduktion

Visning av Ulriksdals Station, Solna

Måndag 15/8 12:00-18:00

Välkommen till vårt showroom på Centralvägen 3. Föranmäl ditt besök hos ansvarig mäklare.

Centralvägen 3, Solna

Restider

I närheten