Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 100 om 1 - 5 rok
Inflyttning Preliminärt Q2 2024
Status Planerat

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Med staden runt knuten

Längs med Bagartorpsringen, i direkt anslutning till det nya Bagartorps Centrum, mittemot Nya Ulriksdals kommer vi att bygga cirka 100 nya bostadsrättslägenheter. Här bor du ett stenkast ifrån pendeltåget som tar dig runt hela stan.

Det gamla torget kring Bagartorp kommer att rustas upp och hela centrum blir nytt. Här kommer det att finnas liv och rörelse - caféer, butiker, gym och restauranger. 

Lek är hälsa, hälsa ofta

Mulle Meck-parken är en stor favorit bland stans alla lekparker. Det tar bara 5 minuter att gå från Ulriksdals station till parken där Mulle Meck och hans vänner samlats. Bara fantasin sätter gränserna bland Restaurang Chez Nous, Daisy Diesels Garage och hajraketen. Alltid öppet och fri entré!

Efter träning får man fika – det är sedan gammalt

Bagartorp utvecklas nu till en mer sammanhållen och levande stadsdel. Området har flera sköna samlingsplatser som inbjuder till aktiviteter för alla åldrar. Varför inte ta med dig vännerna och testa utegymmet eller padelplanen. Efteråt kan ni fika vid något av picknickborden.

Hållbarhet i alla led

För oss på Besqab är det viktigt att det hållbara livet också är det enkla livet. När vardagslivet fungerar smidigt kan vi göra långsiktig skillnad på riktigt. Därför börjar vi tänka hållbarhet ur många perspektiv redan när vi förvärvar marken och börjar planera våra bostäder. Besqab ska bidra till att skapa väl fungerande samhällen för dagens och morgondagens människor. Vi utformar våra bostadsmiljöer för att främja en hälsosam och hållbar livsstil.

Våra inredningslinjer

I Ulriksdals Station finns två olika inredningslinjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.
Solid och Säsong

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för projektet får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Amanda, Besqab

Restider

I närheten