Projektbeskrivning

Pris 3 895 000 - 5 095 000 kr
Avgift 4 891 - 5 369 kr
Bostadstyp Rad- och parhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 47 om 5 - 6 rok
Status Pågående

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

I kanten av skogen

Vi har valt att placera husen precis mellan skogsbrynet och det uppvuxna villaområdet. Här, mellan lugnet och livet, finner du hem som du kommer att trivas i. Med en färdigställd uteplats och egen skön terrass. Bara för dig att ställa ut solstolen. På knappa tio minuters promenad genom den omkringliggande skogen, når du Barnsjön. En vacker och lite trolsk badsjö. På promenadavstånd åt andra hållet ligger Tyresö Centrum. Här hittar du mataffärer, butiker, simhall, ishall och fotbollsplan. Flera förskolor och skolor finns i närområdet.

Läs mer om Tyresö

Tegel och tallar

Ett trivsamt hus för dig

Oavsett om du är i stadiet att bilda familj, har småttingar springande omkring, vuxna barn som är utflyttade eller precis sålt villan med den stora svårskötta trädgården, så passar husen i Myntan dig. Vi tänker oss att du vill bo bekvämt, men ändå vackert och stilfullt. Ett hem att vara stolt över, och med en stark hemkänsla. De flesta av husen byggs i två plan med 117 kvadratmeter boyta. Yteffektiva hem där varje kvadratmeter tagits tillvara.

För en ljusare och öppnare känsla har vi ritat in smart förvaring med låga skåp mellan hallen och matrummet. Nedervåningen har en öppen välkomnande planlösning, medan övervåningen är mer privat med tre sovrum och ett allrum. Är du med oss från början kan du påverka planlösningen själv, det går till exempel jättebra att göra om allrummet till ett extra sovrum. Husen har fasader i vackert tegel med mörkgrått plåttak. I fasaden finns också inslag av trä. Entrédörrarna får olika kulörer.

Vissa av husen sitter ihop två och två. Det är samma hus som radhusen men vi har kallat dem parhus eftersom du bara har en granne, och fönster på gaveln. Tio av husen får dessutom ett extra våningsplan på 40 kvm med takkupa. Här kan du göra precis vad du vill – ett extra sovrum, din drömateljé, Tyresös största ”walk-in-closet”, spelrum, hemmabio...möjligheterna är oändliga. Dessa hus kommer upp i ca 160 kvm boyta. Alla hus får en liten ombonad färdiggjord uteplats med en härlig altan samt ett kallförråd på fram- eller baksidan med sedumtak.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för Myntan får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack!

Vi har tagit emot din intresseanmälan.

David Hedenström, Husman Hagberg

Visning av Myntan, Tyresö

Söndag 26/5 11:00-12:00

Öppen visning - Välkommen!

Vi ses vid bygget på Kryddvägen/Farmarstigen i Tyresö.