Projektbeskrivning

Pris 3 395 000 - 8 995 000 kr
Avgift 3 060 - 5 460 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 14 om 2 - 4 rok
Inflyttning Start under andra kvartalet 2023
Status Pågående

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2022”!
Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.
Läs mer

BQ Design I Sober

Känslan i inredningslinjen Sober är hämtad från kustens och skärgårdens natur. Vaxholms stränder och vass och de gamla fiskebodarnas lutande plankgolv möter Stockholms urbana miljö.

Anna Brink, inredningsansvarig på Besqab, berättar om inredningslinjen BQ Design I Sober.


Ett tidlöst lugn

Inredningslinjen Sober går i en beige färgskala. Det är den kulör som syns flitigast i inredning just nu och som samtidigt är en tidlös färg som står sig genom alla trender.

Köket har en kall beige ton som återfinns i en blondare variant på väggarna. Bänkskivan i komposit och med tillhörande list i bakkant har en lite mörkare sandfärg. Ton-i-ton-känslan är en viktig ingrediens. Rostfria vitvaror, blandare, ho och knoppar ger en fin och samtidigt behaglig kontrast.

BQ Design Sober - Badrum

Badrummet ger en lite kallare kontrast till den annars varma bostaden. Det har en lätt skimrande och ljust grå nyans som andas hav och svalka. Väggplattorna är stora, i stående format. Tre av fyra väggar är matta, medan väggen där spegeln sitter har blanka plattor. Det gör att belysningen runt spegeln ger en fin, gnistrande effekt i det annars spa-lugna badrummet. På golvet ligger en stor kvadratisk ljusgrå platta – ton i ton – utom i duschen, där plattorna är små. 

 

 

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

 

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Lisa Forsblad Beckman, Erik Olsson Fastighetsförmedling
Jimi Bennet, Erik Olsson Fastighetsförmedling

Visning

Välkommen på visning! Boka gärna en tid med vår mäklare på plats.

Restider

I närheten