Projektbeskrivning

Pris 2 895 000 - 6 895 000 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 42 om 2 - 7 rok
Inflyttning Preliminärt från första till trejde kvartalet 2023
Status Pågående

Trygg BRF – en kvalitetsmärkning

Trygg BRF – eller Trygg Bostadsrättsmarknad i Sverige som är det långa namnet – är en kvalitetsmärkning gemensamt utvecklad av svenska bostadsutvecklare. Syftet är att göra det lätt att jämföra och utvärdera olika föreningar och bostadsprojekt, så att det blir så enkelt som möjligt för bostadsköpare att göra en trygg affär.
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Ett småstadskvarter

Eken är format som ett småstadskvarter kring en grön gård. Eftersom det bara är några lägenheter i varje trapphus kommer du att känna igen dina grannar och ni kommer att få en trygg miljö. Husen som ligger utmed Roddaregatan är låga. Bara två våningar plus vind. De gör att de smälter väl in i villamiljön intill, samtidigt som de släpper in eftermiddagssolen på innergården.

Gröna mötesplatser

Gården är öppen med tre gröna gatt mot omgivande gator. Här finns grönska och bänkar som bjuder in till att stanna till och växla några ord.

Två olika inredningslinjer

Solid och Säsong

Valet mellan våra två inredningslinjer Solid eller Säsong ingår i köpet av din lägenhet. Solid är en tidlös inredning med ljusa, frostiga färger. Säsong följer inredningstrenderna och uppdateras kontinuerligt.

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om projektet.

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Robert Porander, Svensk Fastighetsförmedling
Helge Winberg, Svensk Fastighetsförmedling

Visning

För att minska risken för smittspridning vill vi just nu att du föranmäler ditt visningsbesök via e-post till ansvarig mäklare.

Restider

I närheten