Projektbeskrivning

Pris 2 895 000 - 6 895 000 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 42 om 2 - 7 rok
Inflyttning Preliminärt från första till trejde kvartalet 2023
Status Pågående

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Bostadsrätter

Sortera efter:
Nummer
Våning
Antal rum
Storlek
Pris
Avgift
Status
Nummer22-1001
Våning0
Antal rum2 rok
Storlek49 kvm
Pris2 895 000 kr
Avgift3 268 kr
StatusTill salu
Nummer21-1001
Våning0
Antal rum4 rok
Storlek92 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer21-1002
Våning0
Antal rum4 rok
Storlek92 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer21-1102
Våning1
Antal rum2 rok
Storlek48 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer21-1103
Våning1
Antal rum3 rok
Storlek74 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer21-1201
Våning2
Antal rum3 rok
Storlek74 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer21-1202
Våning2
Antal rum2 rok
Storlek48 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer21-1203
Våning2
Antal rum3 rok
Storlek74 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer21-1301
Våning3
Antal rum3 rok
Storlek80 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer21-1302
Våning3
Antal rum4 rok
Storlek96 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld

Ett småstadskvarter

Eken är format som ett småstadskvarter kring en grön gård. Eftersom det bara är några lägenheter i varje trapphus kommer du att känna igen dina grannar och ni kommer att få en trygg miljö. Husen som ligger utmed Roddaregatan är låga. Bara två våningar plus vind. De gör att de smälter väl in i villamiljön intill, samtidigt som de släpper in eftermiddagssolen på innergården.

Gröna mötesplatser

Gården är öppen med tre gröna gatt mot omgivande gator. Här finns grönska och bänkar som bjuder in till att stanna till och växla några ord.

BQ Design - våra inredningskoncept

Två olika inredningslinjer

BQ Design Solid är ljust, klassiskt och tidlöst, medan BQ Design Säsong närmare följer de färger och trender som ligger i tiden. Inredningskonceptet Säsong uppdateras och förnyas regelbundet, medan Solid håller samma klassiska stil och färgtema över tid. Färgsättningen ”ton-i-ton” är en viktig ingrediens som går igen i båda linjerna.

BQ Design I Solid

Inspirationen till inredningslinjen Solid är hämtat från den svenska naturen och allt det vackra som finns runtomkring oss. Det kalla nordiska ljuset och de ständiga färgskiftningar som årstiderna skämmer bort oss med. Vi har velat fånga den känslan och färgskalan. Naturen är kraftkälla. Vi vill att våra hem ska ge dig samma lugn och återhämtning.

Anna Brink, inredningsansvarig på Besqab, berättar om inredningslinjen BQ Design I Solid.


Vitt är alltid vitt...

Oavsett trender är den vita luckan alltid den mest efterfrågade. I Solid har jag valt diskret lättrade knoppar på bänkskåpen och osynlig pushöppning på väggskåpen för att skapa ett så lugnt intryck som möjligt. Som bänk ligger en snygg, betongliknande laminatskiva som tål bak- och matlagning i många år.

Stänkskyddet har en klassisk vit, liten och blank kakelplatta som ger en lite skimrande känsla. De små plattorna i halvstensförband ger ett murat, hantverksmässigt intryck och gör samtidigt avståndet mellan skåp och bänkskivor upplevs större.

Vitvarorna från Electrolux är rostfria och matchar kvalitetsblandaren ”Siljan” från FMM. På golvet ligger en klassisk trestavs ekparkett i och väggarna är målade i den varma, så kallade Stockholmsvita, färgen.

 

BQ Design Solid – Badrum

Till badrumsväggarna har jag valt en matt, vit och stor platta i rak, stående sättning. Stora plattor ger färre fogar, vilket gör att badrummet blir mer lättstädat och håller sig fräscht längre. Den matta plattan ger en lugn och harmonisk atmosfär i badrummet, nästan lite SPA-känsla. Vill man ha ett mer gnistrande och ljusreflekterande badrum rekommenderar jag den blanka kakelplattan i samma serie.

På golvet ligger en ljust grå formpressad klinker. Den har en lite ojämn yta som är väldigt behaglig att gå på.

Precis som i köket är blandare till dusch och handfat av modell ”Siljan” från FFM.

BQ Design I Säsong

Säsong är vårt moderna koncept. Inspirationen kommer från den urbana världen; från kultur, arkitektur, mode, inredning, mat och industri som vi människor skapar. Vi lever i en värld av ständig förändring. I Besqab Design I Solid hämtar vi färgskala och uttryck från de trender som speglar den.

Anna Brink, inredningsansvarig på Besqab, berättar mer om inredningslinjen BQ Design I Säsong.


Lite modigare färgval och material

Efterfrågan på den grå färgskalan är stor och håller i sig. För Säsong har jag valt en mellangrå melanimlucka med trästruktur. Mönstret är liggande på alla lådor och stående på luckorna. Bänkskivan i mörkgrå laminat går ton-i-ton med stänkskyddet i samma material, vilket ger ett modernt intryck.

Handtagen på bänkskåpen är rostfria, precis som vitvaror och blandare. Väggskåpen har pushöppning för att behålla de moderna, strama linjerna.

Väggarna är målade i en ljusare grå färg och golvet har samma trestavs ekparkett som inredningslinjen Solid.

 

BQ Design Säsong – Badrum

Till badrummet har jag valt en matt vitgrå kakelplatta i stående format. Det är färgen på kakelplattan som skiljer sig åt mellan badrummen i de två inredningslinjerna. På golvet är det samma formpressade klinkerplatta som i det solida konceptet. Möbler och porslin är vitt.

 

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om projektet.

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Robert Porander, Svensk Fastighetsförmedling
Helge Winberg, Svensk Fastighetsförmedling

Visning

För visning kontakta mäklaren.

Restider

I närheten