Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter och radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 300 om 1 - 6 rok
Inflyttning Inflyttning preliminärt från första kvartalet 2022
Status Planerat

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Vad händer i projektet just nu?

Detaljplanen för Norrberget är nu antagen av kommunen och rivningen av de befintliga byggnaderna påbörjas snart, enligt tidsplan.

Mer information om detaljplaneprocessen finns på kommunens hemsida.

190708
Kommunen påbörjar rivningen av befintliga byggnader på Norrberget.

190610
Onsdag den 12/6 är det Skärgårdsbåtens dag i Vaxholm. Vi på Besqab finns på plats och du är varmt välkommen till oss om du har vägarna förbi.

190524
Just nu arbetar vi för fullt med att utforma bostäderna i de första två kvarteren, Skutan och Eken.

En förutsättning för att vi ska kunna starta försäljningen av de planerade bostäderna är att den antagna detaljplanen vinner laga kraft. När det kan tänkas ske är svårt att förutspå men vi siktar på en säljstart av första etappen under hösten 2019. De första husen kommer då att vara inflyttningsklara till början av 2022.

 

 

Detaljplaneprocessen på kommunens webbplats

Med fri utsikt över fjärden

Norrberget är en central plats för generationer av Vaxholmsbor. Skolan som fanns här invigdes 1953 och många är de som låtit den storslagna utsikten genom glasväggen stjäla uppmärksamheten under aulaskrivningarna. Idag har alla elever och lärare lämnat Norrberget, men utsikten och det fantastiska läget finns kvar.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för Norrberget får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!