Visning Måndag 22/7 Kl 18:00-18:30 Läs mer

Projektbeskrivning

Pris 1 450 000 - 4 100 000 kr
Avgift 2 536 - 5 551 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 85 om 1 - 5 rok
Inflyttning Maj - September 2019
Status Pågående

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Sommarerbjudande

Välj mellan 24 månader avgiftsfritt eller motsvarande reducering på lägenhetspriset – välj vad som passar dig bäst helt enkelt. Erbjudandet gäller endast om du köper en lägenhet i Björkallén senast den 31/7 2019

Området

Längs den vackra björkallén på Dag Hammarskjölds väg uppför vi nu flerfamiljshus med 85 välplanerade och ljusa lägenheter. Inflyttning redan under vår/sommar 2019.

Läs mer om Ultuna Trädgårdsstad

Sociala balkonger

Vi lägger stor vikt på trivsamma balkonger med möjlighet till balkongodling och samvaro. Meningen är att balkongen eller uteplatsen kan bli ditt extra rum om du vill glasa in din balkong. Oavsett familjesituation så finns det en lägenhet som passar i Björkallén.

Innergård med plats för möten

I Björkallén har vi lagt särskilt mycket omtanke på innergården. Den ska vara grön och lugn, vacker att titta på med gångar, gräsytor, trappavsatser och blommande planteringar. Här har vi planerat in olika "rum" för att passa alla.

Möjligheter för de med spring i benen

Här kan barnen välja att leka ute bland de stora ekarna och skogspartierna i utkanten av området, eller att mysa på lekplatserna intill huset. Vi har även planerat för lekytor som ska inspirera till en stilla lek i sandlådan, en stund på gungan eller aktiviteter för de som har lite mer energi.

Grillad med bröd?

Har du bjudit in dina närmaste vänner till en grillkväll ska du självklart använda den rejäla utegrillen med sittplatser intill. Här sitter ni fint i kvällssolen bland lummiga buskar och vackra planteringar. Väljer du att bjuda till lunch eller en fika mitt på dagen kan ni välja att sitta under den skyddande pergolan.

Odla eget

Har du gröna fingrar finns tre stycken växthus/orangerier på gården. Här kan tomaterna mogna i augustisolen eller varför inte prova på växthusgurka eller ett auberginträd?

Groventré i varje hus

Tö eller snö, regn eller solsken. Vårt väder bjuder alltid på utmaningar – vare sig det gäller leriga tassar, snödränkta ytterkläder eller slutkörd cykel. Med tanke på det så bygger vi groventréer i varje hus i Björkallén så att vardagen blir lite enklare och lite renare.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Monalisa Brixed, Svensk Nyproduktion

Visning av Björkallén, Ultuna Trädgårdsstad

Måndag 22/7 18:00-18:30

MÅNDAG 22/7 KL 18.00 - 18.30 Visningslägenheten på Bäcklösavägen 1