Enplanshusens entréer med carport sett från gatan.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Enfamiljshus Bostadsrätt, Äganderätt
Boendeform Bostadsrätt, Äganderätt
Bostäder 33 om 4 - 6 rok
Status Slutsålt

Trygg BRF – en kvalitetsmärkning

Trygg BRF – eller Trygg Bostadsrättsmarknad i Sverige som är det långa namnet – är en kvalitetsmärkning gemensamt utvecklad av svenska bostadsutvecklare. Syftet är att göra det lätt att jämföra och utvärdera olika föreningar och bostadsprojekt, så att det blir så enkelt som möjligt för bostadsköpare att göra en trygg affär.
Trygg BRF

Området

Grön inramning

Området Ekparken i Ultuna Trädgårdsstad ligger mitt i naturen omgiven av alléer och en park full av ekar – men ändå nära kommunikationer och service. Det är gröna lugna omgivningar, vacker natur och frisk luft men ändå med stan inom räckhåll.

Läs mer om Ultuna Trädgårdsstad

Gula stigen, gröna fingrar och röd festblåsa

Promenad eller joggingtur i skogen runt knuten, halvhjärtade försök till trädgårdsmästeri och sena kvällar på restaurang - Ekparkens citynära läge i Ultuna Trädgårdsstad ger möjlighet till alltihop på en och samma gång.

Stort, litet eller mittemellan?

I Ekparken har det byggts tre hustyper som täcker olika behov. Kedjehus och villor för dem som behöver mer utrymme och enplanshus för dem som behöver något mindre men ändå vill ha en trädgård att påta i.

Hem för olika humör

Ibland räcker det med att veta att man kan göra något om man vill, men att man inte måste. Ekparkens läge gör det möjligt att vara på vilket humör man vill - ena dagen blir det skogspromenad med ambitiös picknick-korg i handen medan andra dagar lockar favoritfåtöljen, filten och boken.

Ny familjemedlem eller utflugna barn?

Enplanshusen är perfekta som förstahus för den
lilla familjen – eller som ett bekvämt och lättskött alternativ
när barnen flyttat ut och den nuvarande bostaden börjar
kännas onödigt stor.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Sofia Sundberg, Länsförsäkringar Fast.
Mats Jansson, Länsförsäkringar Fast.

Restider

I närheten