Enplanshusens entréer med carport sett från gatan.

Projektbeskrivning

Pris 3 795 000 - 5 395 000 kr
Bostadstyp Enfamiljshus Bostadsrätt, Äganderätt
Boendeform Bostadsrätt, Äganderätt
Bostäder 33 om 4 - 6 rok
Inflyttning Vår/Sommar 2020
Status Slutsålt

Trygg BRF

Trygg BRF – eller Trygg Bostadsrättsmarknad i Sverige som är det långa namnet – är en kvalitetsmärkning gemensamt utvecklad av svenska bostadsutvecklare. Syftet är att göra det lätt att jämföra och utvärdera olika föreningar och bostadsprojekt, så att det blir så enkelt som möjligt för bostadsköpare att göra en trygg affär.
Trygg BRF

Området

Grön inramning

I Ekparken i Ultuna Trädgårdsstad så bor du mitt i naturen omgiven av alléer och en park full av ekar - men ändå nära kommunikationer och service. Här kommer du trivas som uppskattar gröna lugna omgivningar, vacker natur och frisk luft men ändå vill ha stan inom räckhåll.

Läs mer om Ultuna Trädgårdsstad

Gula stigen, gröna fingrar och röd festblåsa

Promenad eller joggingtur i skogen runt knuten, halvhjärtade försök till trädgårdsmästeri och sena kvällar på restaurang - Ekparkens citynära läge i Ultuna Trädgårdsstad gör att du som vill äta kakan och ha den kvar kan få ditt lystmäte mättat.

Ny familjemedlem eller utflugna barn?

Enplanshusen är perfekta som förstahus för den
lilla familjen – eller som ett bekvämt och lättskött alternativ
när barnen flyttat ut och den nuvarande bostaden börjar
kännas onödigt stor.

Hem för olika humör

Ibland räcker det med att veta att man kan göra något om man vill, men att man inte måste. Ekparkens läge gör det möjligt att vara på vilket humör man vill - ena dagen blir det skogspromenad med ambitiös picknick-korg i handen medan andra dagar lockar favoritfåtöljen, filten och boken.

Stort, litet eller mittemellan?

I Ekparken är valet ditt. De tre hustyperna täcker olika behov. Vissa behöver mer utrymme än andra och då passar våra kedjehus och villor utmärkt. För dig som behöver något mindre men ändå vill ha en trädgård att påta i så är enplanshusen perfekta.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Sofia Sundberg, Länsförsäkringar Fast.
Mats Jansson, Länsförsäkringar Fast.