Jobba med oss

Besqab växer och satsar för framtiden. Våra nyckelord är kvalitet, lyhördhet, respekt, nytänkande och ett stort personligt engagemang.

Häng med på vår resa!

Vi har nya spännande bostadsprojekt på gång och behöver fler kompetenta och trevliga arbetskamrater. Vi har en öppen och sund kultur hos oss där samarbete, diskussioner och kreativitet uppmuntras. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare som alla är medvetna om att var och en har ansvar för kundrelationer och god service. Allt samarbete ska vara öppet, trivsamt och okomplicerat. Vi har alltid behov av duktiga medarbetare. Du är välkommen med en spontanansökan till vår HR-chef Malin.

Några ord från våra medarbetare

Kasra Papari
Kasra, entreprenadingenjör

Att arbeta på Besqab har gett mig möjligheten att vara med om en fantastisk resa. Jag är oerhört stolt över vetskapen att vårt arbete formar människors liv. Besqab har gett mig goda förutsättningar att utvecklas i både min yrkesroll och som person. Jag kunde ta mig an svårare arbetsuppgifter med uppbackning i ryggen redan från dag ett. Här finns engagerade arbetskamrater som bidrar till en härlig arbetsmiljö, där varje dag känns meningsfull och rolig. Jag har jobbat på Besqab i två år och jag vill fortsätta vara med och skriva historia.”


Lotta, regionchef Stockholms län och medlem i koncernledningen

"Jag har jobbat 25 år i branschen med allt från bergkonsult för vägtunnlar till projektledare och affärschef. Att få jobba med bostäder är det roligaste som finns. Alla har en relation till bostäder och det är något som påverkar allas liv. Här på Besqab har du alla möjligheter att utvecklas plus att du får jobba i så många olika nivåer. Ena dagen diskuterar vi rikspolitik och makroekonomi och dagen efter pratar vi byggteknik och försäljning. Stort och smått.”

 


Sebastian, projektledare

”Jag har hantverkarbakgrund och har jobbat här 11 år. Först som arbetsledare sen platschef och nu som projektledare. Besqab är ett bra företag att utvecklas inom. Vi har frihet under ansvar och vill man ta för sig så är man välkommen. Det roligaste med mitt jobb är att varje projekt är unikt och innebär nya utmaningar. I ett projekt är det byggförutsättningarna och marken som är utmaningen, i ett annat är det de hårda miljökraven, och i nästa kan det vara inköpen. Många kanske tror att vi gör samma sak hela tiden men så är det verkligen inte. Jag personligen brinner för att bygga snyggt och gediget med tanke på det exteriöra, Att huset ska se inbjudande ut med fina entréer och att man ska vilja bo där, bara när man ser huset.”

Jan-Erik
Jan-Erik, eller ”Jan-E”s om vi kallar honom, Platschef, mentor

”Jag har jobbat 27 år på Besqab, över 30 år som platschef och snart 40 år i branschen. Nu jobbar jag med att stötta yngre platschefer. Det ger mig mycket att kunna vara ett stöd, ge råd och tips och dela med mig av mina erfarenheter, till de som vill. Det blir min roll tänka några steg framåt i projektet.”

Kontaktperson

Malin Semb-Josefson, Besqab