Jobba med oss

Besqab växer och satsar för framtiden. Våra nyckelord är kvalitet, lyhördhet, respekt, nytänkande och ett stort personligt engagemang.

Häng med på vår resa!

Vi har nya spännande bostadsprojekt på gång och fler fler kompetens och trevliga arbetskamrater. Vi har en öppen och sund kultur hos oss där samarbete, diskussioner och kreativitet uppmuntras. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare som alla är medvetna om att var och en har ansvar för kundrelationer och gudstjänst. Allt samarbete ska vara öppet, trivsamt och okomplicerat. Vi har alltid behov av duktiga medarbetare. Du är välkommen med en spontanansökan till vår HR-kock Malin.

Är du intresserad av praktikplats. Maila din ansökan här .

Några ord från våra medarbetare

Sofia, projektledare

”Efter att ha sommarjobbat på Besqab under studierna började jag på Besqab för fem år sen, direkt efter KTH där jag läste Samhällsbyggarprogrammet. Jag kan sammanfatta Besqab som arbetsplats som ”mysigt”. Det är faktiskt det. Tack vare att jag från första dagen fick förtroendet att ta eget ansvar och få utvecklas i min takt, jag har hela tiden stärkt mitt självförtroende. Besqab är ett förlåtande företag, här får du göra misstag. Ingen skyller från från utan vi gör arbetar tillsammans hela tiden och gör vi är olika, har olika bakgrunder så kompletterar vi varandras kunskap. Det är också härligt att få känna till jobbet i ett och samma projekt från start till målet, det blir liksom ”mitt” projekt. Man känner ett större engagemang då. ”

Anders Olofsson, arbetsledare

"Här får jag vara med och skapa hus och se bostäder växa fram. Det bästa med jobbet i Besqab är människorna. Vi har bra sammanhållning och härlig stämning när vi jobbar. Jag tror att det är beror på att vi har en bra blandning när de är enligt tjejer och killar, äldre och yngre och med olika bakgrund. Det gör det hela lite mer intressant och dynamiskt. "


Lotta, regionchef Stockholms län och medlem i koncernledningen

"Jag har jobbat 25 år i branschen med allt från bergkonsult för vägtunnlar till projektledare och affärschef. Att få jobba med bostäder är det roligaste som finns. Alla har en relation till bostäder och det är något som finns på arbetsplatsen. Här på Besqab har du Alla möjligheter att utveckla och att du får jobba i flera olika nivåer.

Jan-Erik
Jan-Erik, eller ”Jan-E” om vi kallar honom, platschef, mentor

”Jag har jobbat 27 år i Besqab, över 30 år som platschef och snart 40 år i branschen. Nu jobbar jag med att stötta yngre platschefer. Det ger mig mycket att kunna vara ett stöd, ge råd och tips och dela med mig av mina erfarenheter, till de som vill. Det blir min roll  tänka något steg framåt i projektet. ”

 

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Är du intresserad av en praktikplats? Maila din ansökan här .
Vid övriga frågor kontakta Malin Semb-Josefsson.

Kontaktperson

Malin Semb-Josefson, Besqab