Jobba med oss

Besqab växer och satsar för framtiden. Våra nyckelord är kvalitet, lyhördhet, respekt, nytänkande och ett stort personligt engagemang.

Häng med på vår resa!

Vi har nya spännande bostadsprojekt på gång och behöver fler kompetenta och trevliga arbetskamrater. Vi har en öppen och sund kultur hos oss där samarbete, diskussioner och kreativitet uppmuntras. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare som alla är medvetna om att var och en har ansvar för kundrelationer och god service. Allt samarbete ska vara öppet, trivsamt och okomplicerat. Vi har alltid behov av duktiga medarbetare. Du är välkommen med en spontanansökan till vår HR-chef Malin.

Är du intresserad av praktikplats. Maila din ansökan här.

Några ord från våra medarbetare


Lotta, regionchef Stockholms län och medlem i koncernledningen

"Jag har jobbat 25 år i branschen med allt från bergkonsult för vägtunnlar till projektledare och affärschef. Att få jobba med bostäder är det roligaste som finns. Alla har en relation till bostäder och det är något som påverkar allas liv. Här på Besqab har du alla möjligheter att utvecklas plus att du får jobba i så många olika nivåer. Ena dagen diskuterar vi rikspolitik och makroekonomi och dagen efter pratar vi byggteknik och försäljning. Stort och smått.”

Jan-Erik
Jan-Erik, eller ”Jan-E”s om vi kallar honom, Platschef, mentor

”Jag har jobbat 27 år på Besqab, över 30 år som platschef och snart 40 år i branschen. Nu jobbar jag med att stötta yngre platschefer. Det ger mig mycket att kunna vara ett stöd, ge råd och tips och dela med mig av mina erfarenheter, till de som vill. Det blir min roll tänka några steg framåt i projektet.”

 

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Är du intresserad av en praktikplats? Maila din ansökan här.
Vid övriga frågor kontakta Malin Semb-Josefsson.

Kontaktperson

Malin Semb-Josefson, Besqab