Jobba med oss

Besqab växer och satsar för framtiden. Välkommen att bli en i Besqabfamiljen!

Lediga jobb

Vi söker en alltid duktiga medarbetare som kan förstärka vårt team inom Bostadsutveckling.
Se våra lediga tjänster

Häng med på vår resa

Vi har alltid nya spännande projekt på gång och vi söker kontinuerligt efter fler trevliga arbetskamrater. Vi har en öppen och sund kultur hos oss där samarbete, diskussioner och kreativitet uppmuntras tillsammans med ett stort personligt engagemang. Vi har förtroende för varandras kompetens och är medvetna om att var och en har ansvar för den viktiga relationen med våra kunder. Allt samarbete ska vara öppet, trivsamt och okomplicerat och vi tror på att vi är bäst tillsammans!

Några ord från våra medarbetare

Sofia, projektledare

”Efter att ha sommarjobbat på Besqab under studierna började jag på Besqab för fem år sen, direkt efter KTH där jag läste Samhällsbyggarprogrammet. Jag kan sammanfatta Besqab som arbetsplats som ”mysigt”. Det är faktiskt det. Tack vare att jag från första dagen fick förtroendet att ta eget ansvar och få utvecklas i min takt, har jag hela tiden stärkt mitt självförtroende. Besqab är ett förlåtande företag, här får du göra misstag. Ingen skyller i från sig utan vi gör arbetet tillsammans hela tiden och eftersom vi är olika, har olika bakgrunder så kompletterar vi varandras kunskap. Det är också härligt att få känna att man jobbar i ett och samma projekt från start till mål, det blir liksom ”mitt” projekt. Man känner ett större engagemang då.”

Jan-Erik, eller ”Jan-E” om vi kallar honom, platschef, mentor

”Jag har jobbat 27 år på Besqab, över 30 år som platschef och snart 40 år i branschen. Nu jobbar jag med att stötta yngre platschefer. Det ger mig mycket att kunna vara ett stöd, ge råd och tips och dela med mig av mina erfarenheter, till de som vill. Det blir min roll tänka några steg framåt i projektet.”

Lotta, regionchef Stockholms län och medlem i koncernledningen

"Jag har jobbat 25 år i branschen med allt från bergkonsult för vägtunnlar till projektledare och affärschef. Att få jobba med bostäder är det roligaste som finns. Alla har en relation till bostäder och det är något som påverkar allas liv. Här på Besqab har du alla möjligheter att utvecklas plus att du får jobba i så många olika nivåer. Ena dagen diskuterar vi rikspolitik och makroekonomi och dagen efter pratar vi byggteknik och försäljning. Stort och smått.”

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Är du intresserad av en praktikplats? Eller vill skicka en spontanansökan? Maila din ansökan här .