Lediga jobb

Vi söker alltid duktiga medarbetare som kan förstärka vårt team inom Bostadsutveckling. Skulle du inte hitta en ledig tjänst som passar dig är du alltid välkommen att höra av dig till oss och berätta mer om dig själv.

Arbetsledare

Är du en Arbetsledare med tidigare erfarenhet av bostadsproduktion som vill ta klivet in i en mer ansvarsfylld och utvecklande roll, i ett bolag med ordning, glädje och ett utpräglat samarbete?

Då kan rollen som Arbetsledare hos Besqab vara ditt nästa steg i karriären!

Läs mer och sök tjänsten här

Eftermarknadschef

Är du en kommunikativ och serviceminded naturlig ledare med tidigare erfarenhet av bostadsproduktion?

I takt med fler byggstarter, planerade projekt och ett fortsatt stort fokus på kvalité och nöjda kunder i alla led söker vi en Eftermarknadschef. I rollen kommer du att ansvara för att driva men också vidareutveckla funktionen med målet att få branschens nöjdaste kunder vad gäller eftermarknad.

Läs mer och sök tjänsten här

Praktikanter till inflyttningsservice

4 lediga tjänster

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team som jobbar med att ge våra kunder en härlig upplevelse när det flyttar in i sina nya hem.

 

Din profil: Som person är du initiativtagande och praktiskt lagd. Du har också ett sinne för ordning och reda.Du tar hand om kunderna och visar kunderna på plats bland annat viktiga funktioner i bostaden samt allmänna utrymmen och var förrådet är beläget.

Omfattning: Heltid från juni till september/oktober (semesterstängt v28-31)

Villkor: Timersättning enligt kollektivavtal, visstidsanställning.

Sista ansökan 24 maj. Ansökan mejlas till kristina.rasater@besqab.se

Kontaktperson

Maya Wikstad, BESQAB