Lediga jobb

Vi söker alltid duktiga medarbetare som kan förstärka vårt team inom Bostadsutveckling. Skulle du inte hitta en ledig tjänst som passar dig är du alltid välkommen att höra av dig till oss och berätta mer om dig själv.

Arbetsledare

Är du en Arbetsledare med tidigare erfarenhet av bostadsproduktion som vill ta klivet in i en mer ansvarsfylld och utvecklande roll, i ett bolag med ordning, glädje och ett utpräglat samarbete?

Då kan rollen som Arbetsledare hos Besqab vara ditt nästa steg i karriären!

Läs mer och sök tjänsten här

Junior Affärsutvecklare

Är du en analytisk person med ett naturligt driv? Har du ett genuint intresse för bostadsutveckling?

Vi söker dig som är tidigt i karriären och vill växa in i en affärsutvecklingsroll tillsammans med oss. I rollen som Junior affärsutvecklare kommer du ha en central roll och agera stöd till olika funktioner inom bolaget som arbetar med ackvisition av byggrätter och utvecklingsfastigheter. När det gäller den här tjänsten samarbetar vi med Real Competence.

Läs mer och sök tjänsten här

Bostadsrättsekonom

Är du en driven, engagerad och kreativ Bostadsrättsekonom redo för nya utmaningar? Motiveras du av att arbeta i en trivsam miljö med engagerade och hjälpsamma kollegor på ett bolag som växer? Missa inte tillfället att bli en del av en marknadsledare som också fått utmärkelse för att ha branschens nöjdaste kunder. I den här tjänsten samarbetar vi med Level Recruitment.

Läs mer och sök tjänsten här

Kontaktperson

Malin Semb-Josefson, Besqab