Kommunikatör/Content Mngr

Nu söker vi en duktig Projektkommunikatör/Content Manager till våra bostadsprojekt i Uppsala och Stockholm norrort.

Är du en erfaren kommunikatör som är duktig på det skrivna ordet och har förmågan att hantera många projekt parallellt? Har du även Uppsalaanknytning och kan dess omgivningar? Nu söker vi dig som brinner för att skapa framgångsrik marknadskommunikation till Besqabs Kommunikationsavdelning med placering både på Uppsalakontoret och på huvudkontoret i Mörby, Danderyd,

Avdelningen består av nio duktiga medarbetare som arbetar både strategiskt och operativt med företagets varumärke, profilering och produktion av all marknadskommunikation. Vi har flera nya spännande bostadsprojekt på gång och behöver förstärkning av ytterligare en härlig jobbarkompis.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med annonsplanering, textproduktion- och kvalitetssäkring av marknadsmaterial till exempelvis annonser, säljbroschyrer, texter för hemsidan och sociala medier, byggskyltar och informationstavlor. Du hjälper till vid och inför försäljningsaktiviteter och event.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Stötta projekt- och affärsledningen i alla förekommande marknadsföringsfrågor
• Upprätta annonsplaner
• Textproduktion till marknadsföringsmaterial för bostadsprojekt – både digitalt och print
• Dagliga uppdateringar av innehåll på besqab.se
• Inlägg i sociala medier
• Ansvara för framtagande av säljmaterial
• Ha direkta kundkontakter och medverka vid större visningar och event
• Uppföljning och analys

Din profil

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av kommunikationsbranschen som kommunikatör, Content Manager eller liknande. Du är van att arbeta med säljande texter i både print och digitala kanaler och kan kreativt skapa kommunikation utifrån företagets tonalitet och grafiska profil. Du är van att argumentera för marknadskommunikationens syften och du har god kunskap i olika mediekanalers egenskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva egna projekt mot uppsatta tidplaner.

Som person har du ett genuint intresse för säljande och kommunikativt innehåll. Du är självgående men trivs samtidigt att arbeta i team och är van att arbeta mot deadlines. Du är stresstålig, positivt serviceinriktad och prestigelös. I Uppsala är vi ett mindre gäng än på huvudkontoret och vi behöver ibland hjälpas åt där det behövs i försäljnings- och kundprocessen. Du har Uppsalaanknytning, kan dess omgivningar och får gärna ha ett intresse för bostadsmarknaden och hur Uppsala växer.

Gå in via länken nedan och läs mer! InHouse hjälper oss med den här rekryteringen.

Ansök här >