Senior projektledare

Motiveras du av att ha totalansvar för ditt bostadsprojekt och leda ditt team hela vägen från planering och projektering till genomförande och uppföljning?

Nu behöver vi förstärka med en erfaren projektledare inom bostadsutveckling. På Besqab får du möjlighet att vara med och göra verklig skillnad varje dag, med fullt stöd av erfarna kollegor som redan finns på plats.

Besqab är en samhällsbyggare med framåtriktning. Företaget bildades för mer än 30 år sedan och är sedan 2014 börsnoterade. Nyligen offentliggjorde vi våra nya målsättningar och ambitionen att växa; dels genom att utveckla kärnverksamheten – bostadsutveckling –, dels genom att bredda och utveckla nya affärsområden inom förvaltning av egenutvecklade hyresrätter, vårdboenden och andra samhällsfastigheter. Vill du vara med på resan?

Om tjänsten

I rollen som senior projektledare har du totalansvar för bostadsprojekt du är delaktig i genom hela processen. Du samordnar och leder projektet hela vägen från planering och projektering till genomförande och uppföljning.

Vi driver vår produktion själva, men arbetar med delad entreprenad där du kommer att jobba teambaserat och i nära samarbete med Besqabs platschefer och arbetsledare. Oavsett projektens storlek präglas de alltid av ett starkt personligt engagemang.

I rollen ingår ansvar för bland annat:

 • Projektutformning i tidigt skede
 • Projekteringsledning och samordning med konsulter, entreprenörer och övriga leverantörer
 • Myndighetskontakter
 • Upphandling och kalkylarbete
 • Budget och tidsplan
 • Kalkyler och ekonomisk plan för Brf
 • Försäljningsarbete
 • Att leda ditt team mot uppsatta mål

På Besqab finns den familjära känslan från ett mindre företag bevarad. Det märks tydligast på hur de anställda ställer upp för varandra. Arbetsklimatet är gott med engagerade medarbetare som sätter affären främst. Det märks också på att det finns en gemenskap där man gärna har roligt tillsammans även utanför jobbet. Det är till exempel många som passar på att träna tillsammans på lunchen eller stannar för en after work på vägen hem.

Besqab är ett företag som värnar sina medarbetares hälsa. Därför erbjuds du som anställd generösa friskvårdsförmåner, företagshälsovård med hälsoundersökningar och sjukförsäkring.

Är det här du?

Vi söker dig med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från produktion av flerfamiljshus. Du har antagligen jobbat som projektledare tidigare, men arbetar idag som arbetschef eller senior projektledare.

Vidare har du:

 • Erfarenheter från både mindre och stora, komplexa bostadsprojekt
 • Vana av ekonomisk uppföljning och styrning
 • God förmåga att planera och dokumentera
 • Erfarenhet av entreprenadinköp
 • Erfarenhet av och intresse för ledarskap


Vi tror att du har civilingenjörsutbildning inom väg- och vattenbyggnad, lantmäteri eller samhällsbyggnad, eller en treårig utbildning som högskoleingenjör. Alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom arbete.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är strukturerad, social och kommunikativ. Framför allt är du genuint intresserad av det du gör och sätter affären, kvalitet och nöjda kunder främst.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Besqab med Level Recruitment. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten genom att klicka dig vidare här 

Har du frågor?

Kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428 alternativt Carolina Eskengren på 08-120 50 427. 

Tjänstens omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Placeringsort: Danderyd