Manifest

Mänskligheten rymmer miljarder av motpoler och nyanser, miljarder av unika människor som bara vill vara sig själva, utan att definieras och placeras i fack. Den pragmatiska matematikern kanske vill ha ett kök i marmor av den enkla anledning att det är fint. Litteraturstudenten kanske utan att blinka lägger hela studiebidraget på senaste platt-tv’n. För vi är människor. Vi motsäger oss själva varje dag.

Alla har vi drömmar

Men oavsett om vi är matematiker, studenter, föräldrar eller pensionärer så slutar vi aldrig drömma om ett bättre, lättare och lyckligare liv. Drömmar som inte innehåller sovmorgnar avbrutna av grannens dammsugande. Inga stressade knackningar på toalettdörren eller eluttag du måste krypa för att nå. De små sakerna i livet ska bara fungera.

Därför inspireras vi av livet och alla dess detaljer när vi planerar och bygger hem. Vi förstår om du inte bryr dig om höjden på en tröskel, men ett liv där du kan springa till toaletten utan att slå i lilltån är ett litet steg närmare drömlivet.

Vi bygger för livet

Och när ljudisoleringen tillåter långa kvällar med vänner utan att grannen klagar, eller när det finns en dörr för föräldrar att stänga till sovrummet, då behöver vi inte drömma oss lika långt bort för att hitta lyckan.

För när vi ägnar en tanke åt livet kan vi bygga mer än bara hem. Då bygger vi för behov och drömmar. Då bygger vi för människor.

Hållbarhet

För oss på Besqab är det viktigt att det hållbara livet också är det enkla livet. Därför börjar vi tänka hållbarhet ur många perspektiv redan när vi förvärvar marken och börjar planera våra bostäder.
Hållbarhet

Projektutveckling Bostad

Affärsområdet Projektutveckling Bostad utvecklar bostäder som bostadsrätt, ägarlägenheter och äganderätt i Stockholms län och i Uppsala.
Projektutveckling Bostad