Tack alla bostads­köpare för utmärkelsen!

Tack alla våra kunder!

Det finns inget bättre än att ge nyckeln till ett nytt, fint och efterlängtat hem till sin nya ägare. Man skulle vilja att alla som varit med och byggt det fick vara där. Det skulle bli en fest för flera hundra personer! Vilken härlig blandning av projektledare och arkitekter, ekonomer, kommunmedarbetare och ingenjörer, entreprenörer och leverantörer, säljare, arbetsledare, inredare, mäklare, bankirer och kommunikatörer det skulle bli. För att bara nämna några av alla de som jobbar tillsammans under många år för att ett bostadsprojekt ska gå från en bra idé till nya bostäder.

På vårt företag pratar vi mycket om precis det – om att vi är bäst tillsammans. Vi är övertygade om att vägen till våra kunders hjärtan går genom ett sömlöst och engagerat samarbete. Under året som gått har vi till exempel utvecklat både en ny inflyttningsservice och uppgraderat hela vårt inredningskoncept, för att nämna lite av det som känns och syns direkt. Men bakom kulisserna pågår också ett envist kvalitets-, miljö- och utvecklingsarbete i alla led. För ungefär ett år sedan uttalade vi en tydlig tillväxtambition och nu står vi redo att kliva upp till nästa nivå.

Och mitt i allt fick vi ta emot ett pris! Ja det finaste av dem alla faktiskt, ett som verkligen visar att samarbete lönar sig. Nyligen meddelade det oberoende analysföretaget Prognoscentret att Besqab är en av tre bostadsutvecklare som har Sveriges nöjdaste kunder. Fanfar! Vi är så glada, stolta och peppade att fortsätta leverera ännu fler, bättre och efterlängtade bostäder till våra kunder.

Idag firar vi! Sedan jobbar vi vidare med det roligaste som finns. Stort tack alla bostadsköpare för utmärkelsen, och för ännu mer motivation och inspiration!