Norrberget Berghällen

I hjärtat av Norrberget bygger vi Berghällen, ett brokigt kvarter mitt i småstan. Här blir husen lite olika höga, trapphusen får olika färger och det kommer att sticka upp kupor ur taken både här och där.

Norrberget

Norrberget får en varierad modern arkitektur som knyter an fint till Vaxholms befintliga bebyggelse. Vi bygger både stadsradhus, vindslägenheter, små förstalägenheter - och allt däremellan. Här finns det ett drömboende för alla. En strandpromenad, lokaler för till exempel caféverksamhet och en ny förskola finns också i planerna. Tanken är att man ska ha gångavstånd till allt; mataffären, stadskärnans butiker och restauranger, bageriet, skolan och bussen. Parkering kommer att finnas längs gatan och i garage under gårdarna. För dig som jobbar i stan är det enkelt att låta Vaxholmsbåtarna sätta guldkant på pendlingen. För vem kan börja dagen bättre än så?  Varmt välkommen till Norrberget.

Norrberget Utsikten

Ett kvällsdopp, en glass i hamnen, en AW på hotellet eller en tur med båten in till stan och sen hem igen. Det är så vi ser vardagslivet på Norrberget framför oss.

Norrberget Skutan

På Norrberget kryper skärgården in i varje rum. Båttrafiken utanför fönstren, brisen från Vaxholmsfjärden och morgondoppet närmare än det går att säga nej till. Ändå bor du mitt i stan. Ja, den lilla men i högsta grad levande skärgårdsstaden Vaxholm. Storstan är en bit bort; en halvtimme med bil eller buss, eller en knapp timme med pendlarbåten.

Norrberget Eken

De låga husen ger en solig innergård och ett balkongliv som för tankarna till Italien. Bostäderna får både rikligt med sol och utsikt över Vaxholm och fjärden.

Norrberget Eken Plus

Besqab Plus kallar vi våra bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. I Eken Plus bor du med skärgården som närmsta granne i ett småskaligt och soligt kvarter och med promenadavstånd till Vaxholms stadskärna.